Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak güzel yatırımlar yapacaklarını söyledi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Sevde Bayazıt Kaçar, engellilerin hayatlarını kolaylaştıracak güzel yatırımlar yapacaklarını söyledi.

Kaçar, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Elbistan ilçesinde, Engelliler Haftası kapsamında, Beyazay Derneği Elbistan Şubesi ve üyelerini ziyaret etti.

Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve Kadın Kolları Başkanı Elifenur Soydan'ın da katıldığı ziyarette Kaçar, dernek yöneticileriyle bir süre sohbet etti.

Engellilerin problemlerini çözebilmek için gerekli hassasiyeti her zaman gösterdiklerini ve bundan sonrada göstereceklerini belirten Kaçar, "Bu tür ziyaretler ve birliktelikler bizim için çok önemlidir. Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yapmış olduğumuz görüşmelerde, eksik yönlerimizi öğreniyor ve bunun telafisi için çalışma ortamları hazırlıyoruz. Engelli bireylerimiz için çok önemli kanunlar çıkartıldı. AK Parti iktidarında engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak bir çok projeye başarıyla imza attık" dedi.

Kaçar, engelli bireylerden toplanan bilgiler ışığında 25. döneme daha güçlü gireceklerini belirterek, "Engelliler için onların hayatlarını kolaylaştıracak güzel yatırımlar yapacağız" ifadesini kullandı.

Valilikler, kaymakamlıklar, il ve ilçe müdürlükleriyle, yerel yönetimlerin bulundukları yerlerde yaşayan engelli vatandaşlara sahip çıkarak, onlara "el ayak" olduğunu vurgulayan Kaçar, başarılı hizmetlerinden dolayı ilgili kuruluşları tebrik etti.

Dernek Başkanı Gökhan Kılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, engellilerin sorunlarına çözüm bulan yerel yöneticiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür etti.

Kılıç, daha sonra, Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Aile Sosyal Politikalar Sosyoloğu Akif Yüce, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Nuran Gök ve Fenerbahçeliler Şubesi Başkanı Rıdvan Perktaş ile Fidan Aksu ve Seyit Özkanlı'ya dernek üyelerine yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Sevde Bayazıt Kaçar Kahramanmaraş Durmuş Küçük Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title