Haberler

Ayakta bile duramayan kadının görüntülerine Valilikten açıklama: Hiçbir zaman uyuşturucu kullanmamış

Güncelleme:

Van'da dün çekilen görüntülerde, bir kadının bir cadde üzerinde kendini yerden yere atıp, araçların üzerine çıktığı görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Valilik, kadının emniyete giderek 'hiçbir şekilde uyuşturucu kullanmadığını ve görüntülerini izinsiz paylaşanlar hakkında yasal işlem başlatacağı' ifadelerinde bulunduğunu belirtti.

Dün, şehrin işlek caddelerinden birinde cep telefonu ile çekilen görüntülerde, ayakta bile duramayan, sürekli yere düşen, kendini arabanın önüne atan kadının görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Söz konusu kadının alkol ve madde bağımlısı olduğu iddia edilmişti.

UYUŞTURUCU KULLANMAMIŞ

Madde ve alkol bağımlısı olduğu iddia edilen kadının görüntülerinin sosyal medyada yer almasının ardından Van Valiliği'nden açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal Medya üzerinden 'Van'da uyuşturucu madde kullanımı gençleri zehirlemeye devam ediyor' başlıklı video paylaşılmıştır. Sosyal medya üzerinden paylaşılan videodaki S. Ö. isimli kadın şahıs, 2 Aralık 2020 günü Emniyet Müdürlüğü 2 Nisan Şehit Nihat Akbaş Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat ederek, sosyal medya üzerinden yayınlanan görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu belirtmiştir. S.Ö. 1 Aralık 2020 günü saat 01: 00 sıralarında alkollü olduğunu, alkolün etkisiyle kendisini yola attığını, akabinde taksiye binerek konakladığı otele gittiğini ifade etmiştir. Bu zamana kadar kesinlikle uyuşturucu ve uyarıcı herhangi bir madde kullanmadığını, kendisinden habersiz görüntülerini çeken, paylaşan ve sosyal medya üzerinden kötü yorumlarda bulunan şahıs ve şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Olayla ilgili 'Kişisel Verilerin Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirilmesi' suçundan tahkikat başlatılmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Van Valiliği Haberler

title