Haberler

Gaziantepspor, Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in 31. Haftasında Kendi Sahasında Karşılaşacağı Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı.

Gaziantepspor, Turkcell Süper Lig'in 31. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam yönetiminde çalışmalara başlayan Gaziantepspor'da futbolcuların hırslı ve neşeli olması dikkat çekti. Futbolcular ter idmanı ve kondisyon çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptılar. İdman sırasında hafif bir sakatlık geçiren Zurita'ya saha kenarında buz tedavisi uygulandı. Zurita, doktor kontrolünden sonra idmanı yarıda bıraktı. Eşinin İsviçre'deki işleri için iki gün izin alan Deumi ise idmana katılmadı.

Teknik direktör Nurullah Sağlam, hafta sonu karşılaşacakları Vestel Manisaspor maçının çok önemli olduğunu ve bu maçı mutlaka kazanarak, tehlike bölgesinden tamamen uzaklaşmak istediklerini söyledi. Takımda sarı kart sınırında birçok futbolcunun bulunmasının kendilerini sıkıntıya soktuğunu ifade eden Sağlam, futbolcularını kart görmemeleri için uyardığını belirtti.

Bu arada, hafta sonu oynanacak Vestel Manisaspor maçında, Gençlerbirliği maçında kart görerek cezalı duruma düşen Beto ve Bekir'in kadroda yer almayacakları öğrenildi.

(TB-OÇ-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title