Haberler

    Zula Espor kural ihlali yapan Eren 'Madder' Dizdaroğlu hakkındaki son kararını verdi!

    Güncelleme:

    Zula sahnesinde uzun süredir profesyonel oyunculuk kariyerine devam eden Eren 'Madder' Dizdaroğlu'nun yaptığı kural ihlali hakkında son karar verildi.

    Zula Espor kural ihlali yapan Eren 'Madder' Dizdaroğlu hakkındaki son kararını verdi ve bu kararı tüm kamuoyu ile paylaştı. Zula Süper Lig, başladığı günden beri bütün oyuncularına ve izleyicilerine profesyonel, saygılı, hilesiz ve eşit bir rekabet ortamı sunmayı hedefleyen Zula yönetimi bu konularda asla taviz vermiyor.

    ZULA'NIN OYUNCU HAKKINDA YAPTIĞI AÇIKLAMA

    KURAL İHLALİ

    Eren 'Madder' Dizdaroğlu isimli oyuncunun Zula Süper Lig 7. Sezon devam ederken kullandığı harici uygulamadan dolayı avantaj sağladığı ile ilgili şikayetler tarafımıza iletilmiştir. İlgili oyuncuya yapılan incelemelerin ardından harici uygulama kullandığı belirlenmiştir. İlgili oyuncunun Zula Süper Lig bünyesinde gerçekleştirdiği kural ihlalleri ve Zula Espor Disiplin Kurulu'nun yaptığı değerlendirme sonucunda nihai karar aşağıdaki gibidir;

    KARAR:

    Yapılan kural ihlali çerçevesinde Eren 'Madder' Dizdaroğlu isimli profesyonel oyuncunun, Zula Süper Lig karşılaşmalarından süresiz men edilmesine karar verilmiştir.

    Oyuncu: Eren 'Madder' Dizdaroğlu

    Ceza Süresi: Süresiz Men

    Kural Seti: 13.11, 13.13

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Zula Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title