Haberler

    Yeni Telltale oyunu The Expanse, Gamescom 2022'de duyuruldu

    Güncelleme:

    Telltale'in ellerinden çıkacak olan seri The Expanse için Gamescom etkinliğinde bir hikaye fragmanı yayınlandı.

    Gamescom 2022'nin açılış gecesi etkinliği birçok sürpriz duyuruya sahne oldu. The Expanse bunlardan bir tanesiydi. Telltale'in aynı isimli diziden uyarlayacağı bu oyun, oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı.

    The Expanse, temelinde bir bilim kurgu-korku oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Telltale'den bekleyebileceğimiz üzere karakterlere ve diyaloglara yoğunlaşan bu eserin fragmanında yine beklendiği üzere bazı önemli kararlar verebileceğimizi görüyoruz. Bu kararların hikayeyi nasıl etkileyeceğini ise oyunun çıkışında hep birlikte göreceğiz.

    The Expanse'in hikaye fragmanını ve oyun ekibinin düşüncelerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

    Fragmanda oyunun nasıl bir evrende yer aldığını görüyoruz. Mahvolmuş, parçalara ayrılmış uzay gemileri arasında gidip gelirken toplanmayı bekleyen ganimetleri arayan bir "scavenger", yani leşçiyiz oyunda. Ekmeğimizi kazanmaya çalışırken haliyle bu yolda canını vermiş diğer insanları görüyoruz, onların cesetleri arasında yaşıyoruz hikayemizi.

    Fragmanda ana karakterimizin içinde bulunduğu durumlara bakınca Telltale'in yeni oyunu, oyunculara etik bağlamda oldukça zorlu kararlar sunacak gibi görünüyor.

    Oyun, uzayda geçtiği için yerçekimsiz ortamın mekaniklerine sahip olacak. Oyun direktörü Stephan Frost, bu durumun kendisini heyecanlandırdığını ve The Expanse evreninin hikaye anlatımı için oldukça fazla imkan sunduğunu söyledi. Frost, bununla birlikte türü geliştirmek istediklerini ve oyunculara pasif bir izleyici deneyiminden ziyade kendilerini heyecanlandırabilecek bir eser sunmak istediklerini ekledi.

    2023 yılının yazında çıkması planlanan The Expanse için herhangi bir platform duyurusu yapılmadı.

    Kaynak: SaveButonu / Gamegar

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title