Haberler

Resident Evil 2 Remake'in dünya çapındaki satış rakamları açıklandı

Güncelleme:

Capcom, bir milyondan fazla kopya satanlar oyunlar listesinde Resident Evil 2 Remake'in satış rakamlarını açıkladı. Bu, oyunun Temmuz 2022'de sattığı 10 milyon adetten daha da fazladır.

Capcom tarafından geliştirilen tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu Resident Evil 2 Remake, 2019'daki lansmanından bu yana geçen süredeki satış rakamları açıklandı.

RESIDENT EVIL 2 REMAKE'İN SATIŞ RAKAMLARI AÇIKLANDI

Resident Evil 2 Remake'nin yeni satış rakamları ile bugüne kadar yayınlanan en çok satan Resident Evil oyunlarından biri haline geldi. Resident Evil 2 Remake, dünya çapında 11,2 milyon adet satış yaptığı açıklandı.

RESIDENT EVIL SATIŞ RAKAMLARI

Resident Evil 2 Remake, Ocak 2019'da PS4, PC ve Xbox One için piyasaya sürüldü. Resdent Evil serisinde Village, 7,4 milyon adet satış yaparken Resident Evil 7: Biohazard ise 11,7 milyon satış yaptı.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

RESIDENT EVIL 2 REMAKE KONUSU

Resident Evil 2 Remake, PlayStatione 1 için yayınlanan orijinal 1998 hayatta kalma korku oyununa dayanıyor ve Leon S. Kennedy ve Claire Redfield'ı, orijinal oyunun olaylarından birkaç ay sonra zombi istilasına uğramış bir Racoon City'de savaşırken takip ediyor.

Resident Evil 2 Remake'in dünya çapındaki satış rakamları açıklandı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Dünya Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title