Haberler

Rapçi Khontkar Twitter'da LoL ve Valorant'ı kötüleyen bir paylaşım yaptı! Riot Games sunucusundan cevap gecikmedi

Güncelleme:

Ünlü Rapçi Khontkar dün gece Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında LoL ve Valorant tarzı oyunların saçma olduğunu dile getirdi. Bu paylaşımın ardından Riot Games sunucusu Dora Stratera Özsoy'dan cevap gecikmedi.

Rap camiasının önde gelen isimlerinden Khontkar dün gece Twitter'da yaptığı paylaşımla tepkileri üzerine çekti. Sivri bir dili olmasıyla da bilinen ünlü Rap'çi yaptığı paylaşım, YouTuber ve aynı zamanda Riot Games ve espor sunucusu olan Dora StrateraÖzsoy'dan tepki gördü.

KHONTKAR: "LOL VE VALORANT GİBİ DANDİK DUNDİK OYUNLARI OYNAMAM"

Khontkar dün gece Twitter'da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; "Öyle LoL'müş, Valorant'mış dandik dundik oyunları oynamam. Düşüncelerimi yayında aktaracağım. Kalite hep peşinde olduğum bir şeydir, bilirsiniz."

Khontkar'ın bu yaptığı paylaşım oyun severler tarafından "gereksiz bir hareket" olarak nitelendirildi.Riot Games sunucusu Dora Özsoy'dan ise yapılan bu paylaşıma cevap gecikmedi.

ESPOR SUNUCUSU DORA ÖZSOY'DAN CEVAP GELDİ

YouTuber ve Riot Games'te Espor sunuculuğu yapan Dora Özsoy Khonkar'ın oyun dünyasına bu yaklaşımının ardından cevap vermekte gecikmedi. Dora Özsoy, Khontkar'ı retweetleyerek şu ifadeleri kullandı; "Dandik dundik dediğin oyunun şarkıları bile senin şarkılarından daha güzel olunca tabii."

Rapçi Khontkar Twitter'da LoL ve Valorant'ı kötüleyen bir paylaşım yaptı | Riot Games sunucusundan cevap gecikmedi!

Olayın yaşanmasının ardından Khontkar tarafından herhangi bir açıklama gelmedi.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gamegar

League Of Legends Riot Games valorant Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

Çağatay:

Khontkarı dinlemem de sevmem de, ama haklı ikisi de dandik oyunlar.

7
48
yanıtYanıtla
Memati baş:

Kanka bunu diyorsun ve kesin minecraft falan oynuyorsundur

yanıt2
yanıt0
Türker:

Khontkar haklı

10
39
yanıtYanıtla
Riot:

Olim sen varya ayip ediin o kdr emek var

yanıt1
yanıt1
Asya:

Dorayı tebrik ediyorum lol yeterince kaliteli bir oyun ve her saat oynasam sıkılmam ayrıca kalitesiz olan kendisi haberi yok

25
14
yanıtYanıtla
Ali:

Kaliteli dediğin oyun bug larla dolu olan, küfürbazlar ve toksik insanlarla dolu olan, başında oyuncularını gram umursamayan bir şirket olan, dengeziliklerin ve saçma sapan mekaniklerin haddi hesabı olmayan bir oyun mu ?

yanıt13
yanıt15
Enes:

Aga ali sen dünyadan haberdar değilsin oyunu git euw da oyna bakalım herkes öyle yapıyor

yanıt7
yanıt2
Mav:

Khontkar''ı hiç sevmem ama haklı LoL, Valorant ikisi de leş gibi oyunlar kaliteli demek için tek bildiğiniz oyunların bunlar olması gerekiyor üzgünüm.

yanıt14
yanıt23
Hasan:

Olum oyunu oynayan kişi toksikse adamlar napsin her oyunda var toksik insan buna oyun ya da oyunu yapanlar ne yapabilir ki bug dolu diyorsun 7 sene lol oynadim 1 tane bile bug yaşamadim cidden çok garip insanlarsiniz khontkar dinleyebilirsin bu senin hakkın benimde buna saygı göstermem gerek seçim senin sonuçta ama kendi fikrimce bütün şarkıları lolün bir şarkisi etmez

yanıt1
yanıt0
İsmail eymen:

Khontkardan nefret ederim ama adam haklı ona dandik gelmiş ve beğenmemiş yani bende LoL ve valorant i çok severim taraflı bakarsak bence khotkar hakli

6
23
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title