Haberler

Riders Republic'in lansman öncesi ücretsiz sürümünü yayınlanacak

Güncelleme:

Perşembe gününden itibaren dört saate kadar ücretsiz bir şekilde deneyebileceksiniz.

Riders Republic ücretsiz deneme sürümü, resmi olarak çıkmadan önce bir hafta boyunca çevrimiçi yokuş aşağı spor oyununun denemenize izin verecektir.

Riders Republic'i PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Stadia'da 21-27 Ekim tarihleri arasında açık olacak denemede oynamak için sadece 4 saatiniz olacak. Zamanınız dolduğunda oynamaya devam etmek için satın almanız ve 28 Ekim'de piyasaya sürülmesini beklemeniz gerecek.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

Deneme oyununu oynarken kaydettiğiniz ilerleme ne olursa olsun, oyunun tam sürümüne geçecek ve deneme, beş spor kariyerinin yanı sıra tüm standart çok oyunculu modlara erişimi de içerecektir. Mass Race modu, yeni nesil sistemlerde oynuyor olsanız bile deneme sırasında geçici olarak 32 oyuncuya kapatılacaktır, ancak bu sadece Ubisoft'un deneme boyunca özel bir Mad Challenge yarışması yapabilmesi içindir.

Oyuncular Mad Challenge'a katılabilecekler, öğreticiyi bitirecekler, ardından ShackDaddy'nin "Özel Çok Oyunculu Yarışması"nın kilidini 20 yıldıza ulaşarak açabilecekler. Bu özel yarışın ilk 10'una girmek, size özel Canyon bisikleti ve Riders Republic'in gold sürümü için büyük bir çekilişe girmenizi sağlayacak ve ikinci olanlar ise Gold Edition'ın kopyasına sahip olacaklar.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title