Haberler

Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3 yeni nesil konsol yükseltmeleri 2022'ye ertelendi

Güncelleme:

CD Projekt Red'in iki açık dünya oyunu The Witcher 3 ve Cyberpunk 2077'nin PlayStation 5 ve Xbox Series X yükseltmelerinin 2022'ye ertelendiği açıklandı.

Gecikme, geliştiricinin ana şirketi CD Projekt'ten yapılan kısa bir açıklamada direkt konuya girerek duyuruldu. Açıklamada, CD Projekt'in geliştirme ekibinden aldığı güncellemelere dayanarak her iki projeye de zaman ayırmaya karar verdiklerini belirttiler.

The Witcher 3 son on yılın en beğenilen oyunları arasında yer alsa da Cyberpunk 2077'nin yükseltmesi biraz daha karmaşık. Teknik aksaklıkları ve beklentileri karşılanmadığı algısı arasında Cyberpunk birçok oyuncu tarafından hayal kırıklığıyla karşılandı. Cyberpunk 2077, 2020'deki ilk sürümünden bu yana PlayStation 5 ve Xbox Series X sürümlerinin bir parçası olmasından dolayı birçok yama ve iyileştirme aldı.

CD Projekt Red'in şu sözlere yer verdi:

Konsollar ve PC için Cyberpunk 2077 ve The Witcher 3: Wild HUnt'ın yeni nesil güncellemeleriyle ilgili önemli bir güncellememiz var. Her iyi oyunun gelişimini denetleyen ekiplerin sunduğu önerilere dayanarak, sürümlerini 2022'ye ertelemeye kadar verdik.
Cyberpunk 2077 için şu anki hedefimiz 2022'nin ilk çeyreği ve The Witcher 3:Wild Hunt için 2022'nin ikinci çeyreği.
Uzatıldığı için özür dileriz, ama düzeltmek istiyoruz.

CD Projekt, yeni zaman çizelgesine dayanarak Cyberpunk 2077'nin mevcut gen yükseltmesini 2022'nin ilk çeyreğinde alması gerektiğini, The Witcher 3:Wild Hunt'ın yükseltmesinin ise 2022'nin ikinci çeyreğinde gerçekleşeceğini söylemiş oldu.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız
Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

The Witcher Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title