Haberler

God of War Ragnarok'un oynanış süresi sızdırıldı

Güncelleme:

SIE Santa Monica Studios tarafından önümüzdeki ay piyasaya sürülecek olan God of war Ragnarok'un oynanış süresi yabancı basına sızdı. God of War Ragnarok'un ana hikayesinin 20 saat süreceği öğrenildi.

PlayStation oyuncularının piyasaya sürülmesini merakla beklediği God of War'un devam oyunu Ragnarok'un oynanışının kaç saat süreceği sızdırıldı. Oyunun ana hikayesi ve sinematikleri dahil tüm süresi paylaşıldı.

GOD OF WAR RAGNAROK KAÇ SAAT SÜRÜYOR?

9 Kasım 2022'de piyasaya sürülmeye hazırlanan God of War Ragnarok'un ana hikayesinin 20 saat süreceği bildirilirken yaklaşık olarak 4 saatin sinematikler olacağı bildirildi ve geriye kalan 16 saat ise ana hikayede geçen süre olacağı paylaşıldı.

God of War Ragnarok'u yan görevleriyle beraber %100 bitirmek isteyen kullanıcıları ise toplamda 40 saatlik bir oynanış süresi bekliyor olacak. Yan görevlerde 1 saat süren sinematik ekranın haricinde 19 saat yan görev macerası bekliyor olacak.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda God of War Ragnarok'un Playstation 4 cihazlarda kaplayacağıboyutun da 90.6 GB olacağı sızdırılmıştı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

God of War Ragnarok Playstation God of War Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title