Haberler

God of War: Ragnarok'ta Kratos'un seslendirme sanatçısı oyunun neden ertelendiğini açıkladı

Güncelleme:

God of War'ın ertelenme sebebinin Kratos'u seslendiren Christopher Judge'ın ameliyat olması olması oyunun gecikme nedenlerinden biriydi.

2018'deki God of War ve yaklaşan devam oyununda Kratos'un arkasındaki ses olan Christopher Judge, God of War: Ragnarok'un orijinal 2021 çıkış penceresinden gecikmesinin nedeninin ameliyatı olduğunu söyledi.

God of War'un mühendislik lideri Jeet Shroff'un zafere cevap veren bir Tweet'ini tweetledi ve daha sonra hayranlarına teşekkür etmeye ve God of War ailesine sevgi göndermeye devam etti.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

"Tüm hayranlara teşekkür ederim. Sadece GoW'un değil, oyun topluluğuna da teşekkür ederim." Diye yazdı. "Tüm oyunlarımız, bu zor günlerde can simidi oldu. GoW aileme, hepinizi ne kadar sevdiğimi söylemekten asla çekinmeyeceğim! Gülmeye, ağlamaya ve harika olmaya devam edeceğiz!" diye ekledi.

"REHABİLİTASYON İÇİN BENİ BEKLEDİLER"

Judge, şöyle devam etti: "Açık sözlü olmalıyım. Bu kimse tarafından onaylanmadı. Sevgili hayranlarım, Ragnarok benim yüzümden gecikti. Ağustos 2019'da yürüyemedim. Sırt ameliyatı olmak zorunda kaldım, her iki kalçası da değiştirildi ve diz ameliyatı oldum. Rehabilitasyon için beni beklediler.

God of War: Ragnarok, Judge'ın beden, ses ve ruhen Kratos olarak dönmesiyle tamamlandı, God of War: Ragnarok 2022 yılında PlayStation 4, PlayStation 5 piyasaya çıkacak.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Playstation Portable PlayStation Plus PlayStation 4 Playstation Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünde suikast iddiası! Drone enkazın çevresinde birini görüntüledi

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe şampiyon olabilecek mi? Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimali! İran Cumhurbaşkanı neden öldü? İran Cumhurbaşkanı nasıl öldü? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title