Haberler

Ghost of Tsushima filminin senaryosunu kimin kaleme alacağı açıklandı

Güncelleme:

Deadline'ın paylaştığı habere göre yaklaşmakta olan Ghost of Tsushima filminin senaryosunu ödüllü yazar Takashi Doscher'ın kaleme alacağı bildirildi. Yönetmen koltuğunda ise John Wick'in yönetmeni Chad Stahlski bulunuyor.

Only, Still, A Fighting Chance ve daha birçok filmde yazar ve yönetmen olarak yer alan yazar-yönetmen Takashi Doscher, Sony'nin yayınladığı aksiyon rol yapma oyunu Ghost of Tsushima'nın film senaryosunu yazacağı duyuruldu.

SENARYOYU TAKASHI DOSCHER KALEME ALACAK

Doscher'ın yazarlık kredileri arasında 2019'un bilim kurgu romantizmi Only, Hulu'ya özel film Still ve ESPN belgeseli A Fighting Chance'in yazarlığında ve yönetmenliğinde yer alıyor. Şimdi John Wick'in yönetmeni Chad Stahelski tarafından yönetilen Ghost of Tsushima'nın büyük ekran uyarlamasının senaryosunu kaleme alacak.

YÖNETMEN OYUNUN HAYRANI

Ghost of Tsusima filmi çok erken bir gelişme aşamasındadır ve Stahlski Aralık ayında "doğru yapmak" için filme zaman ayırmayı planladığını söyledi. Film ekibinin oyunun geliştiricisi Sucker Punch ile yakın bir şekilde çalıştığı söyleniyor. Stahlski, Ghost'un hayranıdır ve oyunu "birçok kez" oynadıktan sonra film çekme kararı aldı.

Takashi Doscher'ın Ghost of Tsushima'nın film yazarlığında yer alacağı duyurulmasının ardından Doscher hesabından, "Büyükannem ve büyükbabamla birlikte "chambara"nın tekrarını izleyerek büyüdüm. Lansman gününde PS2 için sıraya girmek için okulu atladım. Bunun kariyerimin en önemli noktası olduğunu söylemek yetersiz kalır. Onurlu ve alçakgönüllü. Arigato-gozaimasu!" sözlerine yer verdi.

Ghost of Tsushima filminin senaryosunu kimin kaleme alacağı açıklandı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ghost of Tsushima Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title