Haberler

Fortnite 6. sezon fragmanı yayınlandı! Marvel filmlerinin yönetmeliğini yapan Russo kardeşler Fortnite için çalıştı

Güncelleme:

Fortnite'ın 6. sezon fragmanı yayınlandı, kısa animasyonlu bir aksiyon filmini andıran tanıtım Russo Kardeşler yönetmenliğinde yürütüldü. Neymar'ın da iş birliği içerisinde bulunduğu Fortnite 2. bölüm 6. sezon büyük beğeni topladı.

Marvel filmlerinden tanıdığımız Russo Kardeşler, Fortnite 2. Bölüm 6. Sezon: Primal'ın aksiyon dolu animasyon fragmanını yönetti. Oyun sektöründe son yıllarda en popüler nişancı Battle Royale oyunu Fortnite sinematik bir açılışla oyun severlerin karşısına çıktı.

DONALD MUSTARD, RUSSO KARDEŞLER HAKKINDA: "KAYIP BİR AİLE ÜYEMİ BULMUŞ GİBİYİM"

Joe ve Anthony Russo kardeşler yaptıkları çalışmalarla gündemden düşmüyor, Avengers filmlerinde ortaya koydukları işler gerçekten heyecan verici ve başarılı. Epic Games ile Fortnite 6. sezon fragmanı için anlaşan ikili, her zamanki gibi üstüne düşeni yapmış ve ortaya harika bir iş çıkmış. Russo kardeşler, The Verge'e yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı "Epic'teki ekiple çalışmak harika. Fortnite, popüler kültürde benzersiz bir yere sahip ve Donald Mustard'ın hepimizi keşfedilmemiş bölgelere götürmeye devam eden vizyon sahibi bir hikaye anlatıcısı olduğunu düşünüyoruz."

Russo kardeşlerin bu açıklamasından hemen sonra Donald Mustard'da bir açıklama yaptı ve şu ifadelere yer verdi "Yeni arkadaş olmuş değildik. Kayıp bir aile üyemi bulmuş gibiyim." diyerek ortalık yaptığı Russo kardeşlere olan sevgilisin dile getirdi. Aynı zamanda ortak projelerin devamının geleceğini söyleyen Mustard, şimdiden oyun severleri heyecanlandırmayı başardı.

FORTNITE FRAGMANI BÜYÜK BEĞENİ ALDI!

Zero Crsis Finale sezonu şimdiden Fortnite oyuncuları tarafından büyük beğeni almışa benziyor. Ajan Jones'un tek görevlik serüvenini konu alan bölümün ilk tanıtımı YouTube'da şimdiden 5 milyondan fazla kullanıcı tarafından izlendi. Ancak 3 dakikalık videoda ne yazık ki bu sezon oyuna dahil olacak karakterler gösterilmedi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde yıldız futbolcu Neymar'ın Fortnite'a geleceği haberi herkesi heyecanlandırmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

epic games Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title