Haberler

FIFA 21 oyuncularını sevindiren özellik yayınlandı!

Güncelleme:

Electronic Arts, FIFA 21'de devam eden "FUTball Festivali" etkinliği kapsamında oyuncularına sevindiren bir haber daha verdi. Yapılan duyuruya göre oyuncular artık paketlerin içinde ne olduğunu görebilecek. İşte detaylar!

Electronic Arts geliştiriciliğini ve yayımcılığını yaptığı FIFA 21'e yenilikler getirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlayan ve şu an hâlâ devam eden "FUTball Festivali" etkinliğinin bir parçası olarak yeni bir özellik eklendi. Oyuncular artık ganimet kutularını satın almadan önce içinde ne olduğunu görebilecek.

Yapılan bu duyurunun ardından oyunseverlerin en çok merak ettiği soru paketin nasıl çalıştığı oldu. Biz de, sizler için "Ultima Team Preview Packs" güncellemesinin nasıl çalıştığını derledik...

FIFA 21 "ULTIMA TEAM PREVIEW PACKS" NASIL ÇALIŞIYOR?

Daha önce olduğu gibi FUT mağazasına giriyorsunuz ve satın almak istediğiniz pakete tıklıyorsunuz. Paket açılış animasyonunu ve ardından pakette bulunan kartları gösteren bir ekran görebilirsiniz.

Oyuncular daha sonra o belirli paketi satın almaya karar verebilir. Bu paketler, oynanarak kazanılan FUT Jetonları ile veya gerçek dünya parasıyla elde edilen FIFA Puanları ile satın alınabilir.

Bu Önizleme Paketleri, yalnızca Haziran ayının sonuna kadar olan festival boyunca sürer. EA, diğer paketlerin ileride geri geleceğini belirtmiş olsa dâhi, "Ultimate Team Preview" paketlerini etkinlik süresince almak mantıklı olacaktır.

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

FIFA 21 Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title