Haberler

Blizzard, Overwatch 2'ye hazırlanırken ilk oyuna veda etti

Güncelleme:

Orijinal Overwatch sunucuları artık kapanadı ve Blizzard Entertainment'ın oynaması ücretsiz devam oyunu Overwatch 2, 4 Ekim Salı günü piyasaya sürüldü. Overwatch oyuncuları, Blizzard'ın Overwatch 2'nin ücretsiz oynama dönemini başlatacağı 27 saatlik bir süre boyunca oyunsuz kalacaklar.

2016 yılında piyasaya sürülen Overwatch, 6 yılın ardından sonra kapandı ve serinin devam oyunu Overwatch 2'nin piyasaya sürülme işlemleri tamamlandı.

OVERWATCH SUNUCULARI KAPANDI

Blizzard Entertainmen'ın Pazartesi günü oyuncularla kısa ama anlamlı bir veda mesajı paylaştı ve oyun içi sohbette şu sözlere yer verdi: "En iyi yolculuklar bile biter, ancak yenisi hemen köşede. Teşekkürler kahramanlar! 4 Ekim'de görüşmek üzere!"

Overwatch'ın sunucularının kapatılmasının ardından Overwatch 2'ye hazırlıklar başladı ve 27 saatlik aradan sonra oyuncular Overwatch 2'yi oynamaya başlayabilecekler.

Lansmanından iki yıl sonra Activision blizzard, şu anda beşinci sezonda olan Overwatch League'i başlatarak bir anda espor sektörüne sürükledi. Blizzard'ın esporlara ve rekabetçi oyuna odaklanması, bazı yönlerden tüm oyuncular için oyunu etkiledi, çünkü Blizzard eşit bir oyun alanı peşinde koşuyor ve profesyonel Overwatch'ı izlemeyi keyifli hale getirmeyi hedefliyor.

Blizzard, Overwatch 2'ye hazırlanırken ilk oyuna veda etti

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Overwatch 2 Blizzard Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title