Haberler

Anno 1800 konsollara geliyor

Güncelleme:

Ubisoft'un gerçek zamanlı strateji şehir kurma oyunu Anno 1800'ün konsollara çıkış yapacağı açıklandı. Nisan 2019'da PC'de piyasaya sürülmesinin ardından, konsol oyuncuları nihayet tarihten ilham alan Anno 1800'ün tadını çıkarabilecekler.

Ubisoft'un YouTube hesabından yayınlanan yeni videoda Anno 1800'ün konsol oyun sunumu fragmanı paylaşıldı. Yayınlanan video ile Anno 1800'ün konsol oyuncuları ile buluşacağı bildirildi.

ANNO 1800 KONSOLLARA GELİYOR

Ubisoft, Anno 1800'ün bu yılın 16 Mart'ından itibaren PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'te mevcut olacağını açıkladı. Oyunun standart sürümü 450,00 TL'ye dijital olarak, eğlence paketi, yaya bölgesi ve canlı şehirler ekstra içerik paketini de içeren deluxe sürüm 570,00 TL ile ön siparişe açıldı.

Anno 1800 konsollara geliyor

ÖN SİPARİŞE AÇILDI

Oyunu ön sipariş veren her oyuncu, dijital bir sanat kitabına, oyunun müziğine ve ekstra kozmetik bonuslar içeren İmparatorluk ve Konsol Kurucu Paketlerine de erişebilecek. PC oyununu oluşturan aynı şirket olan Ubisoft Mainz, konsol sürümünün geliştirilmesinden de sorumlu olacak.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

OYUNDA İYİLEŞTİRMELER YAPILACAK

Ubisoft ayrıca, Anno 1800'ün konsol sürümü için tasarlanan çok sayıda iyileştirme vaat ederek, yeniden tasarlanmış menüler ve geliştirilmiş bir görsel deneyim için yeniden boyutlandırılmış metin ve simgeler içeren daha iyi bir kullanıcı arayüzü gibi oyuncuları heyecanlandırdıkları bir oyun sunumu fragmanı yayınladı.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Anno 1800 Ubisoft Gamegar Haberler

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilginç borç teklifi: Camileri, elektrik trafolarını ve ortak alanları al, düş yakamızdan

Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ilginç borç teklifi: Camileri, elektrik trafolarını ve ortak alanları al, düş yakamızdan

Erdoğan'ın talimatıyla gündeme geldi! Bakan Işıkhan en borçlu 5 belediyeyi açıkladı

Erdoğan'ın talimatıyla gündeme geldi! Bakan Işıkhan en borçlu 5 belediyeyi açıkladı

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakan Yerlikaya'dan Emniyet Müdürü'nün sakız çiğnediği görüntülere tepki: Gereğini yaparım

Bakmadan Geçme

CUMA NAMAZI NASIL KILINIR? Cuma namazı kaç rekat? Adım adım cuma namazı kılınışı 26 Temmuz Cuma namazı saat kaçta kılınacak? Cuma namazı İstanbul, Ankara, İzmir'de kaçta? İL İL CUMA NAMAZI SAATİ 26-27 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 26-27 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26-27 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Mamak, Çubuk, Beypazarı elektrik kesintisi! 26-27 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Masterchef Nigar kimdir, kaç yaşında? Nigar Akyıldız kim, yaşı, aslen nereli, evli mi? Masterchef Erim kimdir, kaç yaşında? Erim Şanal kim, yaşı, aslen nereli, evli mi? Masterchef Miraç Ezgi kimdir, kaç yaşında? Miraç Ezgi Avcı kim, yaşı, aslen nereli, evli mi? Masterchef Muratcan kimdir, kaç yaşında? Muratcan Sural kim, yaşı, aslen nereli, evli mi? Masterchef Nida kimdir, kaç yaşında? Nida Sezgin kim, yaşı, aslen nereli, evli mi?
4 kişiyi bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı şahıs cezaevinden 5 gün önce çıkmış

4 kişiyi bıçaklayarak öldüren madde bağımlısı şahıs cezaevinden 5 gün önce çıkmış

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title