Haberler

    Akademi Ligi 2021 Yaz Mevsimi 3. Hafta 1. Gün Sonuçları ve Özetleri

    Güncelleme:

    League of Legends Akademi Ligi'nde 3. hafta heyecan dolu maçlara sahne oldu. Rekabetin en üst düzeyde olduğu maçlar akademi oyuncularının yaptığı inanılmaz oyunlarını izlememize olanak sağladı. LoL Akademi Ligi 3. hafta birinci gün maçları tamamlandı. Akademi Ligi 3. hafta birinci gün maçlarının özet görüntüleri!

    League of Legends Akademi Ligi 2021 Yaz Mevsimi 3. Hafta 1. Gün karşılaşmaları sonuçlandı.

    Heyecan verici maçlara sahne olan birinci günde oynanan 5 karşılaşmanın sonuçlarını ve maç özetlerini paylaşmaya devam ediyoruz.

    Günün ilk karşılaşması saat 17: 00'de başladı. Haftanın ilk gününde fastPay Wildcats Akademi, Team Aurora Akademi'ye karşı oynadığı karşılaşmayı kaybetmeyerek, galibiyet sayısını 5'e çıkarttı ve ligin zirvesinde namağlup bir şekilde yer almaya devam etti.

    Saat 21: 00'deki Papara SuperMassive Akademi ve fastPay Wildcats Akademi mücadelesi ile birinci gün sona erdi.

    AKADEMİ LİGİ 2021 YAZ MEVSİMİ 3. HAFTA 1. GÜN MAÇ SONUÇLARI

    • Galakticos Akademi 0-1 5 Ronin Akademi
    • Dark Passage Akademi 1-0 Beşiktaş Akademi
    • NASR Esports Akademi 1-0 1907 Fenerbahçe Espor Akademi
    • Team Aurora Akademi 0-1 fastPay Wildcats Akademi
    • SuperMassive Blaze 1-0 Galatasaray Espor Akademi

    Akademi Ligi'nde heyecan 25 Haziran Cuma günü oynanacak ikinci gün karşılaşmaları ile kaldığı yerden devam ediyor olacak.

    AKADEMİ LİGİ 2021 YAZ MEVSİMİ 3. HAFTA SONUÇLARI VE MAÇ ÖZETLERİ

    • Galakticos 0-1 5 Ronin

    Günün ilk karşılaşmasını 29 dakika sonunda 5 Ronin kazandı.

    • Dark Passage Akademi 0-1 Beşiktaş Akademi

    34 dakika süren karşılaşmayı Beşiktaş Akademi kazandı ve ligde 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile kendine 3. sırada yer buldu.

    • NASR Esports Akademi 1-0 1907 Fenerbahçe Espor Akademi

    Günün üçüncü karşılaşması 33 dakika sürdü ve NASR Esports vadi'den galip ayrıldı.

    • Team Aurora Akademi 0-1 fastPay Wildcats Akademi

    Zirvenin sahibi fastPay Wildcats Akademi, 25 dakika sonunda Team Aurora'yı da yenerek namağlup serisine devam etti.

    • SuperMassive Blaze 1-0 Galatasaray Espor Akademi

    (Karşılaşmanın özeti henüz yüklenmedi…)

    Kaynak: Playerbros / Gamegar

    Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    Real Betis Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Betis Sevilla maçı şifresiz mi? Lyon Monaco maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Lyon Monaco maçı şifresiz mi? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title