Haberler

Galatasaraylı Taraftarlar Marco Reus'un Golünü Alkışladı

Güncelleme:

Galatasaray - Borussia Dortmund maçında Marco Reus, ceza sahası dışından yaptığı vuruşla Muslera'yı mağlup etti. Sarı-Kırmızılı taraftarlar Reus'u alkışladı.

Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Borussia Dortmund'u ağırlayan Galatasaray, ilk yarıda yediği 3 şok golle beklenilen performansın altında kaldı.

AUBAMEYANG DUBLE YAPTI!

Maçın hemen başında Pierre Aubameyang'ın gollerine engel olamayan Galatasaray, 6 ve 18. dakikalarda yediği gollerle 2-0 geriye düştü.

REUS MUSLERA'YI AVLADI

Karşılaşmanın temposunun düştüğü dakikalarda Dortmund'un yıldızı Reus, ceza sahası dışından kaleyi çaprazdan gören bir noktadan yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi.

GALATASARAYLI TARAFTARLAR ALKIŞLADI

Mücadelenin 41. dakikasında atılan bu gol sonrasında Galatasaraylı futbolcular büyük üzüntü yaşarken sarı kırmızılı taraftarlar Alman yıldızın golüne alkışlarla tepki verdi.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Marco Reus Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Eric:

Ne biçim bir ülkeyiz. Türk takımlarının maçındaArsenal''i, Dortmund''u, Anderchlect''i. . . tutan Türk halkımız var.

17
3
yanıtYanıtla
ali:

masa oyunlarıyla engelenmezse şampiyon beşiktaş

11
4
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

GS BU KAFAYLA DAHA ÇOK İTALYAN KAZIĞI YER. MEMLEKETTE HOCA MI YOK. NEDEN BİR YILMAZ VURAL, HİKMET KARAMAN, ERTUĞRUL SAĞLAM, RAŞİT ÇETİNER . . VB HOCALAR BÜYÜK TAKIMLARIMIZIN BAŞINA GETİRİLMİYOR ? YABANCILARIN HER ŞARTI KABUL EDİLİYOR GETİRİLİYOR SONUÇ FİYASKO . YARIN HOCA ARAYIŞINA GİRERLER AVRUPANIN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİRLER. BASIN POF POFLAR ŞU GELİYOR BU GELİYOR. AMA BURNUNUN UCUNDAKİ YERLİ HOCALARA TENEZÜL ETMEZLER TAHAMMÜL DE EDEMEZLER. ÇÜNKÜ ONLAR TÜRK . İLLE YABANCI OLACAK ONLARIN KAZIĞI SAĞLAM OLUYOR.

11
1
yanıtYanıtla
kadıköylü:

haramdan kim abat olmuşki, cincon olsun. . parelel oyunlarla, fb nin yerine direk gidersen, sana kimse acımaz(ts hariç), resmen ohhh olsun keşke 8 olsaydı. .

4
4
yanıtYanıtla
dogruya dogru:

10 gs 10 fb 10 bjk olsa 20de trbz gine bi alman 2 lig etmez adamlar futtboll oynuyor antraman yapiyor

7
1
yanıtYanıtla
gs:

hiçbirşeye üzülmüyorumda şu musleraya yazık yaaa

6
0
yanıtYanıtla
ferhat:

eeeeee orda alves yok

4
2
yanıtYanıtla
desem de inanmazsınız:

olacağı buydu neyse artık önünüze bakın.

5
0
yanıtYanıtla
telliogullari:

Insallah bir G. S. li olarak bu Yenilgiden sonra. BJK veT. S. Yüzümüzü güldürürler. Niyemi Türkiyenin Acilen Puanlara ihtiyaci var. Eger Yunanlilar bizi Sollarsa 12. olurlarsa. Türkiye Sampiyonu olan bir Takim Eleme Maci oynayacak oda cok zor. BJK-Arsenal Macinda gördük. Zaten Takimlar Borc icinde en cok Para Sampiyonlar Liginde. Yoksa Türk Futbolunu cok Günler bekliyor

2
2
yanıtYanıtla
AYAZ:

İddaa tuttu sıkıntı yok

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title