Haberler

Galatasaray Lazio ile 1-1 Berabere Kaldı

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Galatasaray iyi bir futbol sergileyemediği maçta, evinde Lazio ile 1-1 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden temsilcimiz Galatasaray, son 32 turu ilk maçında İtalya Serie A takımı Lazio ile karşılaştı.

GOLLER SABRI VE MILINKOVIC'TEN

İtalyan takımlarına iç sahada 53 yıldır yenilmeyen Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Sabri Sarıoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçtiği maçta Lazio'nun duran toptan Savic'le bulduğu gole engel olamayınca karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

RÖVANŞ 25 ŞUBAT'TA

Sahasında kalesini gole kapatamayan sarı-kırmızılı temsilcimiz, 25 Şubat'ta Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş maçına avantaj taşıyamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İtalya Serie A Galatasaray Lazio Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (15)

İTALYA''DA GS TURU RAHAT GEÇER-FENERLİ:

İtalya''da Galatasaray''ımız kesin 2-1 kazanır ve turu geçer. ŞİMDİDEN BAŞARILAR.

5
1
yanıtYanıtla
rezil olmadan elenseydik:

Böyle rezil bir takımla fark yemeden maçı bitirmekte büyük başarı 1 gol atınca 5 farklı galip gibi oynadı beceriksizler adam gibi oynasalar çok rahat alacaktık maçı. İtalyada maalesef hüzün bekliyor inşallah rezil olmadan elenip döneriz.

6
0
yanıtYanıtla
selami:

ne italyasi ne turu kendi sahanda yenemedigin takimimi yeneceksin italyada hahaha

3
1
yanıtYanıtla
UltraGS:

Bence bugun fenerbahcedende besıktastanda ıyı oynadık. ben begendım sahsen sadece gol yollarında sıkıntı cektık umut kesınlıkle oynamalıydı gol atabılırdı. sabrı formunda fişek gıbı adam neyını begenmıyorsunuz. bence uefa kupasını alır gelırız yıne o eskı gunlere donerız . sir mustafa denızlı buyuk adamsın vallaha sonsuza dek cımbomm kıskananlar catlasın!

4
0
yanıtYanıtla
DOKTOR:

bu sene bir cacık olmaz. seneyede olmaz. bir sürü transfer lazım onlar uyum sağlıcak falanda filan. bu takım 2 sene adam olmaz. onu geç hani mali krizdeydi bu takım sabri 590 bin liraya bmw almış. yuh diyorum

3
0
yanıtYanıtla
gfbMobil-ANDROID:

nooldu lan cinconlular başarılıyken çeneniz kapanmıyodu şimdi niye hiç gıkınız çıkmıyor

2
1
yanıtYanıtla
Tebrikler Cincon:

mustafa denizlinin büyük başarısı. tam bir puan çıkartabilmiş. deplasmanda nasıl olsa 4 yiyecekler bari burada yenilmemişler, büyük başarı. tebrikler

1
1
yanıtYanıtla
.:

deplasmanda tokat yiyip gelsinler

0
2
yanıtYanıtla
ALİ:

DENİZLİDEN GS HOCA OLMAZ ADAM GS DÜŞMANI KAÇ PUAN ÖNDE İKEN ŞAMPIYONLUĞU VERDİ ŞİMDİDE BJK İÇİN ÇALIŞIYOR AMA İNŞALLAH FB OLUR GS OLARAK GERÇEKDEN BİZ OLAMDIĞIMIZA GÖRE FB OLSUN BJK BİZ ŞAMPIYON OLUNCA ÇIKARLAR BİZ GÖNÜLLERİN ŞAMPIYONUYUZ DERLERDİ FB DÜŞMAN OLDUĞUNU HARBİCE GÖSTERİYOR BİLİYON BJK DOST GÖZÜKÜP DÜŞMANLIK YAPIYOR TABİKİ BU BENİM GÖRÜŞÜM

1
1
yanıtYanıtla
albert:

bu galatasarayin futbolu 1980 lerin futbolunu oynuyor brak laziyoy kofteci mustafay bile yenemezler zaten gs ruhu gitmis gomegi unutmuslar

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title