Haberler

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Yeni Transferlerini Tanıttı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, 2017-2018 sezonu öncesinde yeni transferlerin de yer aldığı toplu bir tanıtım töreni düzenledi.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, 2017-2018 sezonu öncesinde yeni transferlerin de yer aldığı toplu bir tanıtım töreni düzenledi.

Türk Telekom Stadı'ndaki toplantıya, sarı-kırmızılıların basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal, Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Marina Maljkovic ve takım kaptanı Işıl Alben katıldı. Toplantıda açıklamalarda bulunan Can Topsakal, yeni sezonda Türkiye ve Avrupa'da ses getiren ve taraftarları memnun eden bir performans ortaya koyacaklarını ifade etti. Topsakal, "Galatasaray, yarıştığı bir kulvarda şampiyonluk ipini göğüslemediyse, elde edilen neticeler camiamız için asla yeterli değildir. Galatasaray'ın mevcut ekonomik dengeleri içinde kurulan takımımızın, rakipleriyle arasındaki bütçe farkını Galatasaraylılık ruhuyla aşacağından son derece eminim" diye konuştu.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde iddialı bir kadro kurduklarını bildiren Maljkovic, "Bunun için yönetimimize teşekkür ediyorum. Şimdi bizim için bu taraftarlara kaliteli ve iyi basketbol gösterme zamanı. Taraftarlarımızı maçlara davet ediyorum" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Işıl Alben ise yeniden FIBA Avrupa Ligi'nde oynayacak olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduklarını belirtti.

Toplantının ardından Can Topsakal, yeni transferlere formalarını takdim etti ve ardından toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Can Topsakal Galatasaray Işıl Alben Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title