Haberler

Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?

Güncelleme:

Süper Lig ekibi olan Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olduğu merak ediliyor. Futbolseverlerin gündeminde yer alan Süper Lig ile ilgili aratılanlar arasında Galatasaray kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? soruları yer alıyor.

Galatasaray kaç kere şampiyon oldu? sorusu merak ediliyor. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken arama motorlarında Galatasaray'ın kaç kere şampiyon olduğu araştırılıyor. Peki, Galatasaray kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?

GALATASARAY EN SON NE ZAMAN ŞAMPİYON OLDU? GALATASARAY'IN KAÇ ŞAMPİYONLUĞU VAR?

Galatasaray, Süper Lig'de toplamda 22 şampiyonluk kazandı.

Galatasaray, Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda bitişe bir hafta kala 22. şampiyonluğunu ilan etmişti. Süper Lig'de 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, tüm takımlar arasında en fazla şampiyon olan takım olma unvanını koruyor.

TFF, Süper Lig'de takımların armalarına her beş şampiyonlukta bir yıldız takmalarına izin vermekte. Yani Galatasaray 25. şampiyonluğunu ilan edene dek armasında dört yıldız kullanabilecek, 25. şampiyonluk sonrası Galatasaray 5. yıldızına kavuşmuş olacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title