Haberler

Galatasaray'da Belhanda, 10 Numarayı Almak İçin Sneijder'i Bekliyor

Güncelleme:

Galatasaray'da yeni transferlerden Bafetimbi Gomis'in 18 numaralı formayı giyeceği açıklanırken, Maicon'a ise 3 numaralı forma verilmişti. Younes Belhanda'nın ise forma numarası henüz açıklanmadı. Bu durumun nedeni ise belli oldu. Yönetimin, takımın yeni maestrosu olacak Faslı yıldıza 10 numaralı formayı vermek istediği bunun için de Wesley Sneijder'in takımdan ayrılmasının beklendiği ifade ediliyor.

Belhanda, üstün yeteneğine rağmen kariyerinde 10 numarayı sadece iki sezon giydi. Yıldız isim, futbola başladığı Montpellier'de iki sezon 29 numara ile oynadı. Dinamo Kiev'e gitmeden önceki iki sezonda ise 10 numarayı taşıdı. Kiev'de 10 numara Yarmolenko'nun olduğu için 90 numara ile görev yapan Younes, kiralık gittiği Schalke'de 11'i geçen sezon ise Nice'te 5 numaralı formayı giydi.

HAVALI DEĞİL SAYGILI

Öte yandan Belhanda takım içinde beklenenden daha sıcak karşılandı. Bunun nedeni ise Faslı oyuncunun uyumlu tavırları. 5 vakit namazını aksatmayan, arkadaşlarına saygıda kusur etmeyen yıldız, sürekli öğrenmek isteyen yapısıyla kısa sürede sempati toplamış durumda. Sneijder ise kariyeri nedeniyle kendisini daha üst bir konumda tutuyordu.

"BELHANDA ALEX'İN HIZLISI"

Belhanda'nın Montpellier'de oynarken oda arkadaşlığını yapan Hasan Kabze'den Faslı yıldıza övgü geldi. Kabze, "Belhanda tekniği kuvvetli, komple bir oyuncu. Alex'ten hızlı. Çok daha genç ve diri. Adam geçebilen, yeri geldiğinde iyi şutlar atan bir isim. Saha dışında da iyi bir çocuktur" diye konuştu.

G.SARAY EN AZ 4 İSTİYOR

Wesley Sneijder'in kontratındaki serbest kalma bedeli: 7.5 milyon euro. Galatasaray'ın bu rakamı 4-5 milyon euro'ya kadar düşürmeye razı olduğu belirtiliyor. Ancak Guido Albers'in bu paraya bile itiraz ettiği öğrenildi. Hollandalı menajerin, Cimbom'dan yılda 4.5 milyon euro kazanan Sneijder'in yeni takımında da buna yakın bir ücret alması halinde ayrılmaya razı olacağını, bu parayı verecek kulübün ise yüksek bir bonservis ödemeye yanaşmayacağını söylediği ifade ediliyor. Albers'in bonservisi bedelsiz almaya çalıştığı, yönetimin ise 'Ne koparırsak kârdır' fikriyle hareket edeceği bildirildi.

SNEİJDER ZİRVESİ BUGÜN

Wesley Sneijder'in Galatasaray'daki geleceği bugün belli olacak. Büyük zirvenin Türk Telekom Stadı'ndaki kulüp merkezinde yapılması bekleniyor. Toplantıya başkan Dursun Özbek'in de katılacağı ifade ediliyor. Futbol direktörü Cenk Ergün'ün de hazır bulunacağı görüşmede Sneijder adına menajeri Guido Albers yer alacak. Toplantıda taraflar ayrılık şartlarını masaya yatıracak. Albers'in Sneijder'e olan teklifleri de yönetime sunması bekleniyor..

Kaynak: Haberler.com / Spor

Wesley Sneijder Montpellier Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title