Haberler

Galatasaray'da 3 Teknik Direktör Adayı Var

Güncelleme:

Galatasaray'da, Hamza Hamzaoğlu'nun ayrılığı sonrasında Christoph Daum, Mustafa Denizli ve Tugay Kerimoğlu isimleri öne çıktı.

Galatasaray'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sözleşmesinin feshedilmesinin ardından adaylar belli oldu. Hamza Hamzaoğlu'ndan sonra Galatasaray'ın başına gelmesi muhtemel 3 aday var. İşte o isimler...

CHRISTOPH DAUM

Sarı-kırmızılı kulübün Christoph Daum ile önümüzdeki günlerde görüşeceği iddia edilmişti. Daum, röportajlarında Türkiye'de çalışmaya sıcak baktığını belirtmişti. Daum önceden hem Beşiktaş, hem de Fenerbahçe ile şampiyonluğa ulaşmıştı. Alman çalıştırıcıyı şu an boşta olması ve Türkiye'yi tanıyor olması da bir adım öne çıkartıyor.

MUSTAFA DENİZLİ

Mustafa Denizli de adaylar arasında yer alıyor. Tecrübeli hocanın özellikle Şampiyonlar Ligi için bir alternatif olabileceği konuşuluyor.

TUGAY KERİMOĞLU

Galatasaray'a yakınlığı ile bilinen Tugay Kerimoğlu da adaylar arasında yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Tugay Kerimoğlu Hamza Hamzaoğlu Christoph Daum Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (79)

1111:

daum ilaç gibi gelir

32
3
yanıtYanıtla
hd:

Hep aynı senaryo. Hamza hoca başarılı idi. Sanki yerine gelecek kişi daha fazla bir şey yapacak.

24
1
yanıtYanıtla
hd:

Sadece Lucescu derim.4 ü de Hamza Hocadan kötü.

16
2
yanıtYanıtla
Adem meral:

Gs dan utanır hale geldim. Yazıklar olsun bu adam 3 kupa kazandırdı diye onu gönderenlere. ..

14
1
yanıtYanıtla
FB42:

YILMAZ VURAL GELSE DE Bİ DE ŞU CİNCONU DÜŞÜRSE

9
4
yanıtYanıtla
ant a cevapMobil-ANDROID:

yilmaz vural hala yasayan tek efsanedir, o gelmeli.

6
7
yanıtYanıtla
prandelli:

ben adayım 4 yediğimiz günleri özledim

8
4
yanıtYanıtla
Nadir:

Yılmaz vuralı getirin. Değişiklik olsun :)

9
2
yanıtYanıtla
FB42:

Boşuna yormayın kendinizi cinconun yeni hocası kokainci daum demedi demeyin

1
10
yanıtYanıtla
FB42:

Bu yorumu beğenmeyen beyler ister beğenin ister beğenmeyin HOCANIZ DAUM O KADAR

yanıt1
yanıt0
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title