Haberler

FOX Çalar Saat canlı izle! Aralık 2021 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izleme linki!

Güncelleme:

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat, canlı yayınlarıyla hafta içi her gün saat 08.00'da başlıyor. İzleyiciler ise heyecanla programı izlerken İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izleme linkini araştırıyor. Peki, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat HD donmadan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izleme ekranı! İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izle! FOX TV İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izle! İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izleme linki! FOX İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izle

FOX İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izleme linki araştırılıyor. İsmail Küçükkaya'nın sunduğu, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat hafta içi her sabah 08.00 FOX TV ekranlarında yer alıyor. İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı yayınını kaçırmamak için İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izle! İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat HD donmadan Youtube FOX TV canlı izleme ekranı burada. Peki, İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat HD donmadan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izleme ekranı! İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izle! FOX TV İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izle! İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı izleme linki!

HAFTA İÇİ HER GÜN EKRANDA

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat, yeni bölümleriyle canlı olarak hafta içi her gün saat 08.00'da FOK TV'de ekrana geliyor.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA SUNUYOR

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programı İsmail Küçükkaya'nın sunumuyla ekrana geliyor.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

İsmail Küçükkaya 20 Ocak 1972, Simav doğumlu, Türk gazeteci, haber sunucusu ve yazardır.

Kaç yaşında: 49 yaşında

Nereli: Simav

İsmail Küçükkaya, 20 Ocak 1972'de Yunus ve Halise Küçükkaya'nın oğlu olarak Kütahya'nın Simav ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Simav'da tamamladı, ardından 1993'te Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nü bitirdi. 2002'de ilk eşinden ayrılan Küçükkaya, 10 Temmuz 2016'da Öğretmen Eda Demirci ile evlendi. Ocak 2020'de, Küçükkaya ve Demirci anlaşmalı olarak boşandılar.

Hafta içi her sabah saat 08.00'da FOX TV'de Eylül 2013'den beri "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" programını sunmaktadır. 2019 İstanbul ara yerel seçimi öncesinde İstanbul 2019 Seçim Özel yayınının moderatörlüğünü yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İsmail Küçükkaya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title