Haberler

Foça Belediyespor Öfkesine Yenildi

Güncelleme:

Denizspor galibiyetleriyle orta sıralara yükselen ve moral bulan Foça Belediyespor sahasında galibiyet parolasıyla çıktığı Özçamdibispor maçından 3-1 yenik ayrıldı.

29 Ocak 2018 Pazar günü Saai 13.00'te Bağarası 80. Yıl Sahası'nda oynanan maça iyi başlayan ve pozisyonlar bulan ev sahibi Foça ilk yarıdaki güzel oyununu golle taçlandıramadı ve devre arasına başlangıç skoruyla gitti.

Oyuncuların soyunma odalarına gidişlerinde bazı sorumsuz taraftar ve kişilerin ortamı geren tartışma ve her iki takım oyuncularına sataşmaları Foçalı oyuncuları ikinci yarıda çok olumsuz etkiledi.

Durumu iyi değerlendirerek oyunda önce dengeyi kuran sonra azda olsa üstünlüğü ele geçiren Özçamdibi deplasmanda bile kendisini yalnız bırakmayan taraftarının da desteğiyle maça asıldı. Foçalı oyuncular bazı hakem kararlarına itirazla sarı kartlara maruz kalırken Özçamdibispor 53. dakikada Emircan Avcı ile ilk golünü buldu. 0 – 1

Foça Belediyespor yeni transferi ve takımın bu maçtaki en başarılı ismi sağaçık Muammer Güreşçi ile geliştirdiği çok sayıda atak sonrası 65. dakikada yine bu oyuncunun ayağından kazandığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı ve galibiyet için umutlandı.

Ancak maçtan vazgeçmeyen ve düşme potasından uzaklaşmayı hedefleyen Özçamdibispor, golcüsü Emircan Avcı'nın hat trick yaparak yıldızlaştığı maçın skorunu 76. ve 87. Dakikalarda bulduğu gollerle belirledi. Foça Belediyespor 1- Özçamdibi Spor 3

Foça bu skorla 2 sıra gerileyerek 9.sıraya düşerken Özçamdibi Foça'nın 7.sıradaki yerine yerleşti.

Maç sonrası Bağarası 80.Yıl sahasında konuk takım taraftarlarının galibiyet coşkusu vardı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Foça Belediyespor Bağarası Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title