Haberler

Rıza Bey Apartmanı'nda ikiz kardeşlerin cansız bedenlerine ulaşıldı

Güncelleme:

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremin ardından birçok bina yıkıldı. Ekiplerin enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları devam ederken, deprem bölgesinden bir acı haber daha geldi.

İKİZ KARDEŞLERİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'nın enkazında ikiz kardeşler Çınar ve Sayla Akgündüz'ün cansız bedenlerine ulaşıldı. Depremin olduğu günden beri bir umutla beklenen ikizlerin cansız bedeninin bulunması herkesi kahretti.

Ayrıca Jandarma Arama Kurtarma ekipleri, bir kediyi 80 saat sonra canlı olarak çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.18 kişinin sağ olarak kurtarıldığı Rıza Bey Apartmanı'nda vefat eden kişi sayısı 26'ya yükseldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çınar Haberler

Bakmadan Geçme

Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

Seren canj:

80 saat geçmiş tabiki o insanlar yaşamaz 80 saat sonra kurtarma mı olur ama siyasetçiler olsaydı enkazda 2 saatte çıkardı canlı olarak 80 saat geçtikten sonra canlı mı kalır

5
20
yanıtYanıtla
Ceylo:

Haksızlık etmeyin ya. . İlk günden beri nasıl çalıştıklarını görmüyor musunuz? İnsaf ya!

yanıt4
yanıt1
miraç:

Allah rahmet eylesin

20
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

O binaya belediye çürük raporu vermiş, binanın boşaltılması gerekiyorken oturanlardan bazıları direnmiş. Bu ikiz kardeşlerimizin vebali bu direnenlerin ve bu binayı yapanındır.

17
2
yanıtYanıtla
Erhan:

30 yıllık bina ne bekliyorsun , ülkede 60 yıllık binalarda var millet oturmayıp ne yapacak alacak durumu mu var yada kiralayacak vs herkes zengin değil

yanıt4
yanıt2
UYANMIŞ TÜRK:

ESKİ EVİNİ SATIP YENİSİNİ ALMAYA KALKSAN 5 YIL DOLMADIYSA BU ÜLKEDE GAYRİMENKUL DEĞER ARTIŞI VERGİSİ ALINIYOR. ORANLAR  TEN BAŞLAYARAK @ A KADAR ÇIKIYOR. BU RAKAMLAR 20. 000 LER 30. 000 LER VE DAHA FAZLASI OLUYOR. İNSANLAR EVMİ ALSIN, VERGİMİ ÖDESİN ZATEN BU YOKLUKTA BİRDE KREDİ ÇEKSİN FAİZ ORANLARIDA ARTMIŞ? SANA NASIL BU VERGİYİ ÖDESİN VE EVİNİ DEĞİŞTİRSİN? NE OLACAK TABİKİ ESKİ EVLER YIKILACAK VE ORADA HAZİN HİKAYELER OLACAK. . .

14
0
yanıtYanıtla
sevo:

Türkiyede apartman dairesinde oturulmaz, durumu iyiyse kişinin ancak depreme dayanıklı binalarda oturulabilir ama bizim gibiler apartman dairelerinde ölümü bekliyor, tabiki de ölüm her türlü gelirse gelir ama böylesi çok kötü, allah ölümün hayırlısını versin. İlk işim arsa alıp üstüne prefabrik yada ahşap ev dikmek. Tedbir benden takdir allahtan. O kadar üzgünüm ki izmirde ki kardeşlerimizin durumuna. Keşke elimden birşey gelse.

10
1
yanıtYanıtla
SEDA:

PREFABRIK EV ALICAK GUCUNUZ VARSA YARDIM EDICEK GUCTE OLUR. . 1 LİRA 1 LİRADIR!

yanıt2
yanıt1
Çağrı berk:

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah

10
0
yanıtYanıtla
Anne:

ALLAH rahmet eylesin güzel yavrulari

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title