Haberler

Film Beğenilirse Senaristlik Yapacağım

Güncelleme:

Oyuncu Şafak Sezer'in yeni filmi 'GDO'nun tanıtımı geçtiğimiz cuma günü Balat'ta yapıldı.

Oyuncu Şafak Sezer'in yeni filmi 'GDO'nun tanıtımı geçtiğimiz cuma günü Balat'ta yapıldı. Balatlı üç kardeşin maceralarını anlatan filmin tanıtımına; 'GDO'ya hem senarist, hem de oyuncu olarak imza atan Şafak Sezer'in yanı sıra yönetmen Murat Aslan ve oyuncular Volkan Başaran, Serkan Şengül, Durul Bazan ve Melisa Aslı Pamuk da katıldı.

ZOMBİNİN ÖYKÜSÜ

İlk kez senaristlik yaptığını söyleyen Sezer, "Yönetmenlik bana göre değil. Bu senaryonun beğenilmesi halinde senaristliğe devam edebilirim ancak yönetmenlik yapmam" dedi. Filmin isminin genetiği değiştirilmiş ürünlerle ilgisi olmadığını da söyleyen Sezer, "Daha sonra GDO'lu yiyecekler yüzünden zombi olan bir adamın hikayesini de yazacağım ama bu film ismini Gürkan, Orhan ve Duran isimli üç kahramanın baş harflerinden alıyor" diye konuştu.

ŞAFAK' IN KALEMİ İYİ

İlk kez kendi senaryosu olmayan bir filmi yönettiğini söyleyen Murat Aslan da " Şafak'ın kalemi çok kuvvetli. Onun yazdığı her filmi hiç tereddüt etmeden çekmek isterim" dedi.

OYUNCULUĞUM KONUŞULSUN

2011 Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olan Melisa Aslı Pamuk, "Güzelliğimle değil, oyunculuğumla var olmalıyım. Yapımcılar bana güzel olduğum için değil; çok iyi bir oyunculuk sergilediğim için rol versinler istiyorum" diye konuştu.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Murat Aslan Şafak Sezer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title