Haberler

Filli Boya'nın Kadınlar Günü Reklamı Sosyal Medyayı Salladı

Güncelleme:

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için Filli Boya harikulade bir reklam hazırladı. Filli Boya'nın reklamı YouTube'da 1 milyonun üzerinde izlendi.

Filli Boya'nın sahibi Gözde Akpınar, bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için çok konuşulacak bir video klibe imza attı. Videoda kadına şiddet özellikle vurgulanıp "Ben sevdim öldürdüm. diyorlar. Sevdiğini yaşatırsın" sözleri dikkat çekti.

"VURMAYACAKSIN NOKTA"

Türkiye, geçtiğimiz yıl bu tarihlerde Filli Boya'nın Dünya Kadınlar Günü reklamını konuşuyordu. Şirketin sahibi Gözde Akpınar bu yıl da "memleketi yüreğinden yakalayan" bir reklama imza attı. Akpınar yeni klibi "Vurmayacaksın. Nokta!" ve "Tüm ekibime, sokaktaki yüreği kocaman, cesur insanlara çok teşekkür ediyorum. Bu ülke için birer mucizesiniz. Bizim mucizemiz. Tamamı (3.15'lik versiyon) Youtube' da ve @filliboya 'nın twitter hesabında. ♥️ #mucizemsin" notuyla paylaştı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Filli Boya Akpınar Mola Komik - İlginç Magazin Haberler

500

Yorumlar (29)

Cherokee:

kadın ademin kaburgasının bilmem hangi kemiğinden yaratılmıştır diye bir Saçmalığı topluma empoze edilirse kadın ezilirde , aşağılanırda, . . . aklınızı başınıza alın artık ey erkekler. . . hepiniz bir kadının karnında oluşuyorsunuz. . . . Bu kapak yeter size. . . .

12
37
yanıtYanıtla
A:

Sen öyleyse müslüman değilsin kuran da kaç yerde ayet var kadin erkeğin kavuşmasından yaratıldı diye sen uyan gerizekali

yanıt6
yanıt8
Cherokee:

Ben geri zekalıysam sen embesil olmalısın. . aman üstünüze toz kondurtmayın ha, dinden , erkekliğinizden olursunuz alimallah. . . :) :) :) :) :) zavallısınız aslında hepiniz. .

yanıt5
yanıt15
En büyük sorun cehaletin:

Dinle mi alakalı herşey sanıyorsun. Diyelim ki müslüman degil de başka bi dine mensup ol yada dinsiz ol fark eden ne? Konu insanın önemi kardeşim kadın erkek genç yaşlı fark eder mi? Her kötü durumdan İslamı suçlamak ne kadar kolay sanki avrupada tibette afrikada kadınlar baş tacı oluyor. Geçin bu işleri sizi at gözlüklüler takımı

yanıt23
yanıt3
ANLAYANA SÖZÜM:

Peygamber efendimiz cennet anaların ayağının altındadır demiş. . Kadının varlığını kimse önemsizleştiremez ona kimse zulüm edemez. Eden kendine eder. . Erkek fiziksel olarak güçlüdür, Kadın zihinsel olarak güçlüdür. Erkek Kadını, Kadın Erkeği tamamlar. . Kimse kimseden üstün değildir. Aksi olsaydı Mevla kadını yaratmazdı. onları birbirine eş olarak yarattı. . İnsanın yaratılışının temelini anlasak yeterdi. Biz bu dünyaya birbirimize zulüm etmek için değil, Mevlaya kulluk etmek için gönderildik. .

34
1
yanıtYanıtla
Cemile:

Reklam değil , bu topluma gereken bir ders . . Biri yorumlarda demiş ki '' Yav iyi tamam da kadını bir günlüğüne yüceltelim derken erkeği niye aşağılıyorsunuz ki. . . '' eee kadını döven , tecavüz ve taciz eden Aşağılık değil de nedir ? Adam olan adama kim ne demiş . .

20
4
yanıtYanıtla
Cherokee:

Bence en büyük temel sorun erkeğin egemen olacak şekilde yazılıp çizilen din ve bundan ilham alarak yazılan resmi yasalar ve kanunlar dır. . . kadın ve erkek arasında sadece ufak bir biyolojik farklılık vardır. . başka hiçbir fark yoktur. . Yani erkek üstün yaratılmamış yani kadın erkekten daha aşağıda değildir, yani aynı doğarken aynı şekilde doğuyoruz , öldüğümüzde aynıyİz, . . bence en büyük problem erkeklerdedir, . ve erkekleri yetiştiren toplumdadır, ailededir, babalardadır . bye

8
15
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

Kadınlar velinimettir. Onlarsız hayat susuz bir ağaca benzer. Önce sevmesini bileceksin, saygı göstereceksin sonra karşılık bekleyeceksin. Kadınları bir obje olarak gören zihniyetleri esefle kınıyor, tüm kadınların dünya kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum. #birgündegilhergünkadın

21
0
yanıtYanıtla
Halil:

İstisnalar biyana.Bütün mesele erkeğin eve yeterince para getirememesi.gerisi nankörlük ve Ahlaksızlık.

11
9
yanıtYanıtla
Hehehe:

Şu an yurtdışındayım bir çok da ülkede bulundum. Türkiyede kadına verilen değer diğer ülkelerle kıyaslayınca iyi seviyede .. Keşke daha iyisi olsun.

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title