Haberler

Filistinli genç "Bin dolar karşılığında bir resmi öper misin?" diye soran muhabiri tokatladı

Güncelleme:

Filistin'de yapılan bir sosyal deneyde; muhabir, Filistinli gence "Bin dolar karşılığında bir resmi öper misin?" diye sordu. Resmin İsrail bayrağı olduğunu gören genç, muhabire tokat atıp saldırdı.

Filistin'de ilginç bir sosyal deney gerçekleştirildi. Filistin sokaklarında bir muhabir, vatandaşlara "Bin dolar karşılığında bir resmi öper misiniz?" diye sorup o anları kayda aldı. Muhabir, Filistinli bir gence yine aynı soruyu yöneltti ancak resmin İsrail bayrağı olduğunu gören genç muhabire tokat atıp saldırdı.

ÖNCE KABUL ETTİ, RESMİ GÖRÜNCE KÜPLERE BİNDİ

Filistinli genç muhabirin sorduğu, "Bin dolar karşılığında bu resmi öper misiniz?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Muhabir cebinden İsrail bayrağının olduğu kağıttan resmi çıkarınca Filistinli genç gördükleri karşısında küplere bindi ve tokat attı. Genç, muhabire art arda tokat atarken araya kameraman girdi ve genci sakinleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Filistin İsrail Genç Dünya Haberler

500

Yorumlar (265)

Ali arslan:

Bu önceden planlanmış birşey yoksa bu araplar bin değil bir dolara bile her pisliği yapar

28
63
yanıtYanıtla
Ahmad:

Türklere söz söylen Arap yoktur siz niye boylesiz

yanıt10
yanıt6
Sülo:

Irkçılık bir hastalık.. genelde de beyinsizlerde görülür.

yanıt9
yanıt5
bazen şaşırıyorum:

milyonlar araplar diyerek karalayamazsın. her milletin iyisi kötüsü var. sen de mesela milletinin bozuk olan kısmındansın. sana bakıp milletine genelleme yapılmaz

yanıt5
yanıt6
Sosyolog:

İsrail hep zengin .. kimse bir şey demesin... herkesin evinde israil malı var... diş macunu bile israilin... kalkmış herkes klavye kahramanı olmuş... gerçeği görmeyip tokata adapte olmuş geri millet...

yanıt6
yanıt4
Bir dost:

Yalan mı söylüyor adam. Baksanıza bir tane suriyeli ye bakan arabistanlı, dubaili, kayalı var mı. Hepsi ABD nin uşağı olmuş. Siz araları savunun bakalım.

yanıt3
yanıt5
Ahmet Kır:

Çok guzel yapmis. Elin dert gormesin aziz kardesim

83
7
yanıtYanıtla
Erhan:

Türkiye’de ekonomi bitik insanlar kan ağlıyor verin bin dolar bak bakalım en az 70 milyon insan öper , şu kurban bayramında bin dolar ne güzeldi gelir , öpünce ne olacak sanki birşey olacak hey allahım yaaa

10
65
yanıtYanıtla
Tufan:

Üstüne muamele bile çekersin sen öyle görünüyor

yanıt4
yanıt0
deli:

senin gibiler zaten anlayamaz para için her şeyi yaparsınız

yanıt20
yanıt1
Tüm 265 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title