Haberler

Fildişi Sahilleri, Senegal'le 1-1 Berabere Kaldı

Moussa Sow'lu Senegal ile Didier Drogba'lı Fildişi, karşı karşıya kaldı. 1-1 biten maçta Brezilya'ya Fildişi Sahilleri gitti.

Bu akşam Senegal ile Fildişi Sahili arasında oynanan Dünya Kupası Afrika Elemeleri Play-off turu rövanş maçının 1-1 bitmesi ile birlikte, Fildişi Sahili Brezilya'ya gitme hakkı elde etti.

İlk maçı 3-1 kazanan Fildişi Sahili, rövanşta da rakibiyle 1-1 berabere kalarak Brezilya vizesini aldı. Bu akşam oynan rövanş maçında Senegal'in tek golünü Fenerbahçeli futbolcu Moussa Sow kaydetti.

BREZİLYA'YA DROGBA GİDİYOR

Fildişi Sahili'nde Türkiye'de forma giyen Drogba, Zokora, Bamba, Gosso sahaya ilk 11'de çıkarken Fenerbahçe'nin yıldızı Moussa Sow Senegal'de maça yedek kulübesinde başladı. Mücadeleye 65. dakikada katılan Sow, 77. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Fildişi Sahili ise 90. dakikada Kalou'nun golü ile skoru eşitledi. Bu beraberlikle Fildişi Sahili, Brezilya biletini almış oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fildişi Sahilleri Moussa Sow Senegal Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title