Haberler

Feyyaz Uçar: Tolga Zengin Kaptanlık Yapacak Seviyede Değil

Güncelleme:

Beşiktaş'ın efsanesi Feyyaz Uçar, "Tolga kardeşimize kaptanlık verilmesi yanlıştı. O seviyede bir adam olarak görmüyorum kendisini." diye konuştu.

Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Feyyaz Uçar ise, hem Fikret Orman'ı hem Tolga Zengin'i sert sözlerle eleştirdi. Fanatik yazarı eski futbolcu Uçar, Tolga'ya kaptanlık verilmesini de eleştirdi.

İşte Feyyaz Uçar'ın tartışma çıkartan sözleri;

"BİR ER MEYDANI"

"Eleştiri bu işin doğasında var. Başkanın kendisi de sık sık eleştiriliyor. Bu, bence de doğru olan bir şey. Futbol öyle ya da böyle demokratik bir alan. Herkes fikrini beyan edebilir. Bir er meydanı. Oraya çıkan insanın orada olmayı hak edip etmediği bazı kişilerce mutlaka değerlendirilecek. Bu kişilerin olumsuz eleştirileri de olacak, olumlu da..."

''Tolga konusunda eleştiriye karşı olma durumuna ben karşıyım çünkü Tolga'ya benim de eleştirilerim var. Beşiktaş kaptanlığı kolay bir şey değildir. Beşiktaş'ın kaptanı olmak için bir takım özelliklere sahip olmak, dolu olmak gerekiyor. Sırf Beşiktaş'ın kaptanı diye bir kişiyi eleştiriden uzak tutamazsınız.''

"KAPTANLIK YANLIŞ"

''Orada bir yanlış yapıldı bence. Tolga kardeşimize kaptanlık verilmesi yanlıştı. O seviyede bir adam olarak görmüyorum kendisini. Tolga zaman zaman kendisine hakim olamıyor.''

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fikret Orman Tolga Zengin Feyyaz Uçar Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title