Haberler

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Tavşanlı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterileri devam ediyor.

Tavşanlı ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösterileri devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve diğer siyasilerin çağrısı üzerine, "demokrasi nöbeti" tutmak için kentin çeşitli noktalarından araçlarla ve yaya olarak binlerce vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na akın etti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, burada yaptığı konuşmada, ilçede demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini söyledi.Maden İş Sendikası Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman da maden işçilerininde demokrasi nöbetine destek verdiğini bildirdi.Terör estiren darbecileri lanetlediğini belirten Yaman, şöyle konuştu:

"Bu gözü dönmüş hainler ülkemizin göz bebeği olan ordumuzu kullanarak bu ülkenin malı olarak uçak helikopter tank ve silahları bu ülke insanına doğrultarak, bugüne kadar görülmemiş bir şekilde darbe girişiminde bulunmuşlardır. TBMM'yi dahi bombalamışlardır. Sokaklara dökülen halkın üzerine ateş açarak her türlü caniliklerini ve acımasızlıklarını göstermişlerdir. Yıllarca saklı gözyaşlarının arkasına saklanarak faaliyet gösteren paralel yapıda FETÖ mensupları gerçek yüzlerini göstermişlerdir. Ülkemiz yönetimini ele geçirme hesapları uğruna dış güçlerle birlikte olmaları adeta halkımızı hiçe sayarak önlerine ne gelirse yok etmeleri onların caniliğini, acımasızlığını ve neler yapabileceklerini göstermiştir. Allah onları lanet etsin."

Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği tepki gösterileri darbe ve FETÖ karşıtı sloganlarla devam etti.

Kaynak: AA / Güncel

Yusuf Yaman Tavşanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title