Haberler

Ferdi Tayfur, dün akşam bir anda dünyada gündem oldu

Güncelleme:

Dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat'ın Spotify hesabı çalındı ve çalma listeleri Ferdi Tayfur şarkılarıyla dolduruldu. Bu da sosyal medyada ünlü şarkıcıyı dünya gündeminin ilk sıralarına taşıdı.

YouTube hesabında 12 milyona yakın takipçisi bulunan dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat'ın Spotify hesabı çalındı ve çalma listeleri Ferdi Tayfur şarkılarıyla dolduruldu. Bu da ünlü şarkıcıyı bir anda sosyal medyanın gündemine oturttu.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞIP TEPKİ GÖSTERDİ

Spotify hesabının çalındığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Neistat, içerisinde Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi pek çok ünlü ismin olduğu çalma listesinin bir ekran görüntüsünü de paylaşarak tepki gösterdi.

Ferdi Tayfur, dün akşam bir anda dünyada gündem oldu

"DİNLEDİĞİM MÜZİK TÜRÜ DEĞİL"

Hacklenme olayı ünlü YouTuber'ı çok sinirlendirdi, Webtekno'da yer alan habere göre Casey Neistat Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil."

TÜRK KULLANICILAR ANINDA HAREKETE GEÇTİ

Türk kullanıcılar paylaşım sonrasında Casey Neistat'ın gönderisinin altına Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'i öven yorumlarda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ferdi Tayfur Sosyal Medya Spotify Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (47)

ziyaa:

Rahşan Ecevit Hanımefendiye, Allah''tan rahmet dilerim. Mekanı cennet olsun, hanımefendinin. . .

84
52
yanıtYanıtla
DENIZ:

Bu kadina rahmet dileyen kendi imanini sorgulasin, yinede isiklar icinde uyusun.

yanıt10
yanıt39
Adalet:

ALLAH adaletini hükmetsin, Rahmetini ve . Merhametini göstermesin inşeALLAH

yanıt18
yanıt45
kilisli:

koca sına okunan kuranı kerimi susturun şunu diyen birine sen nasıl rahmet okursun

yanıt33
yanıt39
Atma ziya:

Onun affından çıkıpta mağdur ettikleri insanlarda yavşana rahmet okuyor biliyormusun.

yanıt17
yanıt8
gürcan:

zaten sevmiyoruz müslümü ferdiyi orhanı emrahı ve bunlar gibi söyleyenleri bunların yüzünden millet bi bira içen beş bira içti babaymışlar ne babası herkesin kendi babası var bunlar neyin babası kırk yıl dinlemesek aklımıza gelmezler bunlar yalılarda şarkılarını dinleyenler alkolik oldular

20
45
yanıtYanıtla
conkyy:

Sen git ilahi dinle

yanıt0
yanıt1
Cesurovski:

Bir nesil 1975-1995 telef oldu bu şarkıları dinleyip sigaraya,alkole başlayanlar maalesef çok fazla.

yanıt1
yanıt0
HADİ GÖZÜNÜZ AYDIN AF GELİYOR:

42 BİN MAHKUM AF ÇIKARIYORLAR ZATEN CAYDIRICI CEZALAR YOK ADAM ÖLDÜRMENİN CEZASI 15 YIL İSE 3TE 2 SİNİ YATACAK YANİ 10 YIL 2 YIL DENETİMLİ SERBESTLİK KALAN CEZA 8 YIL BİRİLERİNİN CANI YANIYOR CEZA ALSIN DİYE MAHKEMELERLE UĞRAŞIYOR SONRA BİR BAKMIŞSIN AF GELMİŞ ADALETTEN BAHSETMEYİN

54
3
yanıtYanıtla
BEYİNSİZ AYARCISI:

adam öldürme indirimden faydalanamıyor boş yapma

yanıt5
yanıt6
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title