Haberler

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Futbolcusu Diego

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego'nun açıklamaları Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın Yunan ekibi Atromitos'la oynayacakları maçın sonunda tur atlayarak gruplara kalmak istediklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Diego'nun açıklamaları Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanşında yarın Yunan ekibi Atromitos'la oynayacakları maçın sonunda tur atlayarak gruplara kalmak istediklerini söyledi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Brezilyalı futbolcu Diego Ribas'la katılan Pereira, Atromitos'la zor bir rövanş maçı oynayacaklarını belirtti.UEFA'dan 2 maç ceza alan ve ilk karşılaşmada tribünde olmak yerine maçı otelde takip ettiği hatırlatılan Pereira, rövanşı nerede izleyeceğinin önemli olmadığını vurgulayarak, "Önemli olan maça hazır olmamız. Zorlu bir maç bizi bekliyor. Deplasmanda olumlu bir skor aldık ama kesinlikle buraya motive olarak gelecekler. Kendi kozları olan bir takım. Sahasında uzun zamandır kaybetmemişlerdi. Dikkatli olmamız lazım. Ön tarafta çok hızlılar. Benim nereden izleyeceğimden daha önemlisi sorumluluklarımızın bilincinde olmamız. Bizim isteğimiz Avrupa Ligi'nde olmak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title