Haberler

Fenerbahçe'de Takım Kaptanı Alex de Souza'dan Açıklamalar

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Takım Kaptanı Alex de Souza, Galatasaray Derbisinde Aldıkları Skorun Kendilerini Çok Üzdüğünü, Ancak Ligin Kalan Bölümünde Gençlerbirliği ve Trabzonspor Maçlarını Kazanıp, Rakiplerinin Puan Kaybetmesini Bekleyeceklerini Söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı takım kaptanı Alex de Souza, Galatasaray derbisinde aldıkları skorun kendilerini çok üzdüğünü, ancak ligin kalan bölümünde Gençlerbirliği ve Trabzonspor maçlarını kazanıp, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceklerini söyledi.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Alex de Souza, Galatasaray derbisinde aldıkları skorun kendilerini çok üzdüğünü kaydederek, "Gerek takım arkadaşlarım olsun gerekse teknik heyetimiz büyük bir üzüntü yaşadık. Bizim şu anda kendimize bağımlı olmamız için son maçı almamız gerekiyordu. Ama son maçı kazanamadığımız için rakiplerimizin alacakları sonuçlara bağımlıyız. Kendi görevimizi yapmak zorundayız. Gençlerbirliği maçını ve Trabzonspor maçlarını kazanmak durumundayız. Rakibimizin alacağı skorları bekliyoruz" diye konuştu.

Sezon boyunca başarılı olup olmadıklarıyla ilgili bir soru üzerine Brezilyalı futbolcu, "Böyle bir değerlendirme yapmak için henüz erken. Her şey başarıya bağlı. Performansımızın olumlu ya da olumsuz değerlendirilme oranı, bu iki haftada şampiyon olup olmamamıza göre, yorumlar da ona göre değişecektir. Şu anda baktığımızda kaybetmememiz gereken puanlar kaybettik ve o puanları arıyoruz. Bunlar bizim için ders olmalı. Önümüzdeki yıl ve ondan sonraki yıllarda yapılanmamızı ona göre yapıp ona göre kafamızı hazırlayıp olayı son raddeye bırakmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Alex, Gençlerbirliği maçıyla ilgili olarak ise, "Gençlerbirliği maçları bizim için her zaman zor olmuştur. Her zaman zorluklarla karşılaştık. Ligde istedikleri gibi bir performans sergileyemediklerini görüyoruz. Ama bizim karşımızda ellerinden geleni yapacaklardır. Bize karşı puan ya da puanlar kazanmak için mücadele edeceklerdir. Gençlerbirliği bize her zaman sıkıntı veren bir ekip olmuştur. Her ne kadar kupa finalinden önce oynayacak olsalar da bize karşı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır" dedi.

Sarı-lacivertli taraftarlara yıl boyunca takıma verdikleri destekten dolayı teşekkür eden Alex, "Taraftarımız tüm yıl boyunca bizim zor anlarımızda hep yanımızda oldular. Hala da yanımızdalar. Arkamızda duruyorlar. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Bize hep destek verdiler, stadı bir karnaval havasında yönettiler. Bu maçta da biliyoruz ki onlar bizi en iyi şekilde destekleyecekler. Biz de onların karşısında en iyi performansımızı göstereceğiz. Sonuç olarak bize gösterdikleri destek ve sabır için teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

(KÇ-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title