Haberler

Fenerbahçe'de Golcü Futbolcuların Suskunluğu Güiza'yı Aratacak Seviyeye Geldi

Güncelleme:

Fenerbahçe, son 10 maçında 10 gol atarken bunların hiçbiri forvet oyuncularından gelmedi. 17 yaşındaki Ahmethan Köse'nin, çıktığı 4 maçta şutu bile yok.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Vardar'a 2-0 mağlup olan Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynarken forvet hattındaki sıkıntı bu maçta da kendisini gösterdi.

Forvet oyuncuların suskunluğu, bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen ve çok eleştirilen Daniel Güiza'nın yokluğunu aratacak seviyeye geldi.

10 MAÇTA 10 GOL

Yeni sezonda hazırlık ve resmi maçlar dahil 10 maça çıkan sarı-lacivertliler, sadece 10 gol atabilirken bu gollerin hiçbirinde forvet oyuncuları ağları sarsmayı başaramadı.

Fernandao'nun geçen sezondan beri sakat olması, Robin van Persie'nin tekrar eden sakatlıkları nedeniyle bir türlü forvet hattında istediği istikrarı yakalayamayan Fenerbahçe, bu soruna çözüm üretmek için Roberto Soldado'yu transfer etti.

SOLDADO ATAMADI, AHMETHAN'IN ŞUTU YOK

Villarreal'den transfer edilen tecrübeli golcü Soldado, Vardar deplasmanının 65. dakikasında oyuna dahil olarak ilk maçına çıktı ancak takımdaki forvetlerin gol orucunu bozmayı o da başaramadı.

Fenerbahçe'nin altyapısında yetişen 20 yaşındaki Ahmethan Köse ise, sakatlıklar nedeniyle bulduğu fırsatı iyi değerlendiremezken sahaya çıktığı 4 maçta rakip kaleye şut çekemedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Roberto Soldado Ahmethan Köse Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title