Haberler

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özbağı: İyi Bir Kura Çektik

Güncelleme:

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özbağı, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile eşleşmelerini değerlendirerek "İyi bir kura çektik. İnşallah şansımız doğar ve finale kadar gideriz." dedi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özbağı, UEFA Avrupa Ligi'nde Braga ile eşleştikleri kura sonrası açıklamada bulundu.

NİHAT ÖZBAĞI: İYİ BİR KURA ÇEKTİK

Kurayı FB TV'ye değerlendiren Nihat Özbağı, "Hayırlı olsun iyi bir kura çektik. Görünen takımlar arsında çekebileceğimiz en iyi kurayı çektik. Hepsi kuvvetli takımlar. Biz iyi bir takım kurduk ve finale kadar gitmek istiyoruz. Çok güçlü takımlar var kendi aralarında eşleşti. İnşallah şansımız doğar ve finale kadar gideriz. İlk maç evimizde. Umarım kendi sahamızda iyi bir netice alır ve finale kadar gideriz" dedi.


TURGUT ACAR: TAKIMIMIZDA PORTEKİZLİLERİN OLMASI AVANTAJ

Fenerbahçe Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar, "Takımımızda Portekizlilerin olması, rakibimizi tanımamız için avantaj." diyerek tur için şanslı olduklarını vurguladı.



ÖNDER FIRAT: BASEL'DE FİNAL OYNAYACAK KADROMUZ VAR

Asbaşkanlardan Önder Fırat ise "Avrupa Ligi'nde Son 16 Turu'na kalmanın mutluluğu içindeyiz. Bizim amacımız Basel'de final oynamak. Geniş ve kaliteli bir kadromuz var. Biz sene başında da başta Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu olarak, biliyorduk hem Avrupa Ligi'nde hem Türkiye Ligi'nde hem de Türkiye Kupası'nda şampiyonluk için mücadele edeceğimizi. Bu yüzden geniş ve kaliteli bir kadro kurduk. Eksiklerimizin yerini tamamlayacak arkadaşlarımız var. Bütün oyuncularımız ilk on birde oynayabilecek kapasitede. Dediğim gibi geniş ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Sakat veya cezalıların yerine oynayacak futbolcularımız var" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Karakartal Mobil-IOS:

Hedef bir milyon penaltı..

1
17
yanıtYanıtla
realite:

v. persie ve nani bu maçlar(büyük maçlar) için varlar fb bence kupaya göz kırpıyıor. . bu turdan sonra lazio gelirsee. . . . yarı final ve final farketmez. . . . zaten dortmund ve m. unitedvar. . . gerisi fasa fiso. . . haydi fb kenetlenme zamanı. . sadece loko maçı gibi konsantre ol yeter. . .

2
0
yanıtYanıtla
KK:

çok zor maç, futbolda helede bu aşamalarda kesinlik diye bişey yok, rakibi küçümsediğimiz artık net ve işimizde zor, ateşle oynuyoruz favori gösterilmek gibi, ben bir fenerli olarak taraftarlara ve yönetime sesleniyorum.

1
0
yanıtYanıtla
yusuf Mobil-ANDROID:

evet tur keklik mi elenebilirsinde unutma koy takimlarinada elenmeler vardi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title