Haberler

Fenerbahçe, 92 Milyon Euro Harcamasına Rağmen Şampiyon Olamadı

Güncelleme:

Fenerbahçe, sezon başında futbol takımına 92 milyon Euro harcamasına rağmen şampiyonluk ipini göğüsleyemedi. Beşiktaş ise 44 milyon Euro'ya şampiyon oldu.

Fenerbahçe'de futbol takımına yapılan büyük yatırımlara rağmen kaçan şampiyonluğun üzüntüsü yaşanıyor.

Sezon başında yaptığı transferlerle Spor Toto Süper Lig'in şampiyonluktaki favorisi Fenerbahçe, bitime 1 hafta kala şampiyonluğu ezeli rakiplerinden Beşiktaş'a kaptırdı. Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde istediği sonuçları alamayan ve tüm dikkatini lige veren sarı-lacivertli ekip, burada da mutlu sona ulaşamayınca eleştiri oklarını üzerine çevirdi.

BİR SEZON İÇİN YAKLAŞIK 92 MİLYON EURO!

Sporx'in haberine göre; Sarı-lacivertli kulübün futbol takımına bir sezon için yaptığı 92 milyon Euro'luk yatırıma (bonservis+1 yıllık sabit ücretler) rağmen başarı gelmedi. Aziz Yıldırım ve yönetimi sezon başında Luis Nani, Robin van Persie, Simon Kjaer gibi yıldız isimleri takıma kazandırırken, yapılan tüm transferlerin bonservis bedellerine 42 milyon Euro harcandı.

Fenerbahçe, bazı transferlerin yıllık sabit ücretleri hakkında KAP'a resmi bir açıklama yapmazken, sarı-lacivertli kulübün oyunculara yaklaşık 50 milyon Euro ödeyeceğini başkan Aziz Yıldırım açıklamıştı. Aziz Yıldırım, kulübün temmuz ayı divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, ''Bu yıl bütün futbol takımına 47 milyon 305 bin Euro ödeyeceğiz'' şeklinde konuşmuştu.

BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUĞU 44 MİLYONA KAZANDI!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş ise, ezeli rakibinin aksine çok daha düşük bir harcama ile mutlu sona ulaşmayı başardı. Siyah-beyazlı kulüp bu sezon yaptığı transferlere yaklaşık 16 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Beşiktaş'ın 2015/2016 sezonu için oyuncuları ödemesi gereken sabit ücret miktarı ise yaklaşık 28 milyon Euro.

Şampiyon Beşiktaş, toplamda bu sezon futbola 44 milyon Euro harcama yaparak zafere ulaşmayı başarmış oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

500

Yorumlar (9)

Yörük:

Beşiktaş böylece fenere herşeyin para olmadığını gösterdi. Çıktı takır takır topunu oynadı . Aziz Yıldırım''a göre iş parayla oluyo tabi

26
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

VAY BE ZAMANINDA NE KOYMUŞUZ Kİ HALA GEÇMEMİŞ ACISI ŞAMPİYONLUKLARINA SEVİNECEKLERİNE BİZİ GEÇTİLER DİYE SEVİNİP LAF ATIYORLAR YAZIK EZİKTAŞ LILAR SİZİ. . . .

1
12
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

STADSIZDA ŞAMPİYON OLMAK HER BABAYİĞİDİN HARCI DEĞİL BEYLER:) AYNI MUHABBET BAŞLARINA GELİNCE GÖRCES BAKALIM :)

9
0
yanıtYanıtla
KARAKARTAL:

HERŞEY PARAYLA OLMUYOR FENEVLİLER. ŞEREFİYLE HAKKIYLA EZE EZE ŞAMPİYON BEŞİKTAŞKIM. TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞK!!!!

1
2
yanıtYanıtla
yusufcan:

LİGDE DİGER 16 TAKIM 90 MİLYONLUK TAKIMA SALDIRDIGI KADAR 44 MİLYONLUK TAKIMA SALDIRSAYDI , 44 MİLYONLUK TAKIM 4. ZOR GÖRÜRÜDÜ, NEDENSE FENERE KARŞI DİGER TAKIMLAR SANKİ YUNAN TAKIMI GİBİ FENERE EZELİ DÜŞMANLAR ,

1
2
yanıtYanıtla
magic:

Bunun nedeni Aziz Yıldırım olabilir mi? Eskiden böyle düşmanlıklar yoktu . Ne zaman Yıldırım yok Fenerbahçe Cumhuriyeti , yok biz en büyüğüz tribine girdi . Antipati topladı . Bu yüzden bütün takımlar cephe aldı.

yanıt4
yanıt0
ANTİ FB:

92 milyon EUROnun LAFIMI OLUR AZİZENİN NAZARINDA RAKİPLERİNİ ÇOK EĞLENDİRİYO AZİZE TEK EĞLENCE FENERBAHÇE AHAHAHAHAAAAA

3
0
yanıtYanıtla
nestafb1907:

Ewet bu işler para ile olur neden ozaman eskısehır sampıyon olmuyor veya dıger takımlar onlar yureksız mı bırakın bu işleri 8taslılar. . görmemısın bı kupası olmus mısalı sızın sampıyonluk sayınıza bız 88 89 sezonunda ulastık. hadı sımdı tadını cıkarın zaten bı daha 2022 de anca sampıyon olursunuz. .

2
0
yanıtYanıtla
Ali Koc Sikeci Azizin Gazina Geldi:

Milyon Dolar Paralari Fenneve Karriköye Bosu Bosuna Yatirdi Sonuc??? Ali Kocun Agbesi Nekadar Engel Olduysa Yapma Etme Metris Damgasi Yemis Palavlaci Aizizin Kirli Oyunlarina Gelme Dedi AdamCagiz Verem Kanser Olup Gitti

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title