Haberler

Patrik Bartholomeos'un evine giren hırsızlar, Esra Erol'u da soymuşlar!

Güncelleme:

Fener Rum Patriği Bartholomeos'un Sarıyer'deki evine hırsızlık için giren şüpheliler, 2 haftalık teknik takibin ardından Kartal'daki bir villada suçüstü yakalanmıştı. Şüphelilerin, daha önce aralarında Esra Erol'un da bulunduğu 11 ünlü ismin evinden hırsızlık yaptıkları ortaya çıktı.

Fener Rum Patriği Bartholomeos'un evinden hırsızlık girişiminde bulunan 5 şüpheli, emniyet ekiplerinin 2 haftalık teknik takibinin ardından Kartal'daki bir villada hırsızlık yaparken suç üstü yakalanmıştı. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili yeni bir detaya daha ulaşıldı.

ESRA EROL'U DA SOYMUŞLAR!

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince, dün Kartal'da yakalanan şüphelilerin 14-27 Kasım'da Kartal, Maltepe, Üsküdar, Sarıyer ve Beşiktaş'ta, aralarında sunucu Esra Erol'un da bulunduğu 11 tanınmış kişi ile iş insanının evlerinden hırsızlık yaptığı tespit edildi.

LÜKS EVLERİ HEDEF OLARAK SEÇİYORLAR

Zanlıların genellikle 19.00-22.00'de ışığı yanık olmayan lüks evleri hedef olarak seçtikleri belirlendi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Fener Rum Partiği'nin evine giren hırsızlar, Esra Erol'u da soymuşlar!

NE OLMUŞTU?

Tarabya'daki bir sitede oturan Fener Rum Patriği Bartholomeos'un evine 14 Kasım'da hırsızlık amacıyla giren şüpheliler, evdeki hizmetlinin durumu fark etmesi üzerine kaçmıştı. Bartholomeos'un evinin çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, zanlıların kullandığı aracı tespit etmiş, Kartal'da görülmesi üzerine araç takibe alınmıştı.

Dragos'ta bir sokakta bekleyen aracı takip eden ekipler, bir evden çıkan maskeli 3 şüpheliye araca binip kaçmaya çalışırken "dur" ihtarında bulunmuş, polis araçlarına çarparak kaçmaya çalışan şüphelilerden biri silah teşhirinde bulununca vurularak, diğer 4 şüpheli de aracın lastiklerine açılan ateşle durdurularak yakalanmıştı.

Şüphelilerin üstünde 2 silah, koleksiyon tespih, ziynet eşyası ve kontak anahtarları bulunmuş, operasyonda 3 polis aracı zarar görmüş, 3 polis de hafif yaralanmıştı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR!

Bu arada, polise silah teşhirinde bulunan Serhat K. hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile 7'si hırsızlık 14 suçtan kaydı bulunduğu, Hüseyin Ç. hakkında 2 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve şüphelinin 4 farklı suçtan arandığı, 42 suç kaydı olduğu, Volkan Ç'nin 13'ü hırsızlık 34 suçtan kaydı bulunduğu, Fırat D. hakkında 3 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve cezaevinden firar ettiği, 25'i hırsızlık olmak üzere 34 suç kaydı bulunduğu Mustafa K'nin ise 16'sı hırsızlık 23 suçtan kaydı olduğu öğrenildi.

Ayrıca, şüphelilerin kullandıkları aracın ve plakanın çalıntı olduğu, mavi renkli araca beyaz kaplama yapıldığı tespit edildi.

Fener Rum Partiği'nin evine giren hırsızlar, Esra Erol'u da soymuşlar!

ŞÜPHELİLERİN YAKALANMA ANLARI KAYDEDİLDİ

Bu arada, şüphelilerin yakalanma anları da güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, zanlıların kaçmaya çalıştığı aracın, polis araçlarıyla sıkıştırılarak durdurulduğu ve araçlarda hasar meydana geldiği görülüyor.

Şüphelilerin Kartal'daki eve gelme, eve tırmanarak girme ve çaldıkları malzemelerle çıkma görüntüleri de kameralarca kaydedildi. Diğer görüntüde ise şüphelilerin polis ekiplerince yakalanma anı yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Bartholomeos Esra Erol Kartal Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

ASLI:

HERKESE HAYIRLI CUMALAR DİLERİM.

5
0
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

ASLI. . . . HANIM. . HAYIRLI CUMALAR. . SELAMLAR. . .

yanıt1
yanıt1
AÇIKÇASI:

ULA HELE CESARETE BAK. PAPAZ BÜYÜSÜNDEN KORKMAZLAR MI ACEP LOO??

4
1
yanıtYanıtla
atcan:

bugün kaldıkları yerden devam ederler. serbest kalmışlardır bile

4
0
yanıtYanıtla
x:

konunun dışında olucakda bu patrikmidir nedir papaz ve diğer dinlere ait din görevlilerin maaşını kim ödüyor

4
0
yanıtYanıtla
tabi ki:

İmamlara ödenen kaynaktan. İkisi de Allah''ın dini. Ne diyor Bakara-41? '' Biz bu kitabı, Tevrat ve İncil''i tasdik edici olarak gönderdik. ''

yanıt1
yanıt0
şeytan günahlayan adam:

Papazın evi çarpmasın sizi.

3
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

papaz kaçtı

2
0
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

polise helal olsun be. .

1
0
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Yalan ya adamlar oraya günah çıkarmaya gitmişler papaz eden yokmuş biraz şarap içip beklemişler gelmeyince de gitmişler

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title