Haberler

Felahiye İlçesi İlk Kadın Kaymakamını Bekliyor

KAYSERİ'nin Felahiye İlçesine atanan Tokat'ın Sulusaray İlçesi Kaymakamı Nazlı Demir, ilçede merakla bekleniyor.

KAYSERİ'nin Felahiye İlçesine atanan Tokat'ın Sulusaray İlçesi Kaymakamı Nazlı Demir, ilçede merakla bekleniyor. Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, "İlçemize kadın eli değecek, mutluyuz" dedi.

Kaymakam ve vali yardımcılarının görev yerlerinin değiştirilmesine ilişkin Mülki İdare Amirleri Atama ve Yer Değiştirmesi Kararnamesi, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Kararnameye göre, Tokat'ın Sulusaray İlçesinden Felahiye Kaymakamlığı görevine atanan Nazlı Demir dikkat çekti. Yozgatlı olan Demir, 2008 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. 2010 yılında Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak 99. Dönem Kırıkkale Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başlayan Demir, İçişleri Bakanlığının 02.09.2014 tarihli kararnamesi ile Sulusaray Kaymakamı olarak göreve başladı. Demir, son atama kararnamesi ile de Felahiye İlçesine atandı.

Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun, yeni kaymakamın göreve başlamasını merakla beklediklerini söyledi. Coşkun, "İlçemize kadın eli değecek. "Mutluyuz. Sulusaray'daki başırılı çalışmalarını duyduk. Şanslı ilçe olarak görüyoruz kendimizi. İlçemizin ilk kadın kaymakamı da olacak" dedi.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazlı Demir Sulusaray Felahiye Tokat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title