Haberler

Fatma Girik, sosyal medyada yayılan "öldü" iddialarını yalanladı: Gayet iyiyim

Güncelleme:

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik, sosyal medyada yayılan "öldü" iddiaları hakkında konuştu. Sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirten Girik, "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Kedilerimle, köpeklerimle çok mutluyum." diye konuştu

Türk sinemasının efsane ismi Fatma Girik'in (79) öldüğü yönündeki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sanatçının öz yeğeni söz konusu iddiaları yalanlarken, Fatma Girik'ten de açıklama gecikmedi. Yeşilçam'ın efsane ismi, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Annem, kardeşim yanımda" dedi.

Kanlı Nigar, Postacı, Nefret, Yaşam Kavgası gibi çok sayıda filmde rol alan ve Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik hakkında, 'öldü' iddiaları sosyal medyada gündeme geldi. Bodrum'daki 3 katlı deniz manzaralı evinde istirahat eden Girik, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) telefonda yaptığı açıklamada, hakkındaki 'öldü' iddialarını yalanlayarak hayranlarına, "İnanmasınlar, gayet iyiyim, sağlıklıyım" dedi.

"BÖYLE HABERLERİ NASIL YAPIYORLAR?"

Sosyal medyada hakkında çıkan 'öldü' haberlerinin kendisini üzdüğünü belirten Girik, "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Kedilerimle, köpeklerimle çok mutluyum. Annem, kardeşim yanımda. Pandemi sürecinde kitap okuyorum. Film izliyorum" diye konuştu.

ÖZ YEĞENİ İDDİALARI YALANLAMIŞTI

Twitter hesabından Girik'in ölüm haberleri hakkında açıklama yapan ünlü magazin muhabiri Burhan Akdağ, "Biraz evvel saat 12.00'de Fatma Girik'in yeğeni Günay Girik ile konuştum. Fatma Girik ile ilgili çıkan haberlere çok üzüldüklerini bu tür haberleri yapanlar için kanuni işlemlere başladıklarını söyledi" dedi.

Fatma Girik, sosyal medyada yayılan 'öldü' iddialarını yalanladı: Gayet iyiyim

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Fatma Girik Haberler

500

Yorumlar (7)

eskiden,:

takma kafana bunları. sağlıkla uzun yaşa.

4
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

ŞU FACE VARYA ŞU FACE, BİR YALAN ATARSANIZ 1000 İNANAN ÇIKIYOR.

4
0
yanıtYanıtla
Rön:

Bu teyze asırlık efsane oldu, kendü emekllik fonunu kurdu.

1
2
yanıtYanıtla
KORONA:

Nasıl olsa ölmeyecek miyiz deseydin ya teyze. Ölüm gele hoş gele.

2
1
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

merhaba allah uzun ömürler versin sizi herşeyden çok ama çok seviyorumki, vallahi duyunca şok oldum saygılarımla. . . .

2
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Her can ölümü tadacaktır.Allah herkese uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin.

0
0
yanıtYanıtla
Buh:

Fatma olayı pandemiye çekmiş, belli ki bir çekinme durumu var.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title