Haberler

F.bahçe Taraftarı Biletini Kesti!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Moussa Sow ve Dirk Kuyt göz doldururken, kulübede kalan Henri Bienvenu duruma isyan etti.

Fenerbahçe'de Moussa Sow ve Dirk Kuyt'ın form durumu sarı-lacivertli takımın zorlu maçlardan galibiyetlerle ayrılmasını sağlarken; kulübede kalan Henri Bienvenu duruma isyan etti. Kamerunlu golcünün isyanı sonuç getirmezken; sarı-lacivertli taraftarlar, Bienvenu'nün takımdan ayrılma zamanının geldiğini belirtti. twitter'da başlayan Alex de Souza krizinin ardından kaptanıyla yollarını ayıran Fenerbahçe'de 24 yaşındaki golcü Bienvenu de kadroya giremediği için teknik direktörü Aykut Kocaman'a yönelik sitemkar ifadeler kullandı. Mikro blog sitesi twitter'da "Yaşım çok genç ve kendimi geliştirebilmem için oynamaya ihtiyacım var. Fenerbahçe taraftarlarını sevmeme rağmen ayrılma zamanı belki de geldi" sözlerinin ardından AEL Limassol ve Orduspor maçlarında yine süre bulamayan Bienvenu için taraftarlar 'takımdan gitsin' görüşünde birleşti. Fenerbahçe taraftarını bir araya getiren Superfb.com'da düzenlenen ankette "Sizce Kamerunlu futbolcumuz Henri Bienvenu devre arasında takımdan gönderilmeli mi?" sorusuna cevap veren toplam 7665 kişinin 6814'ü "Evet" şıkkını seçti. 851 kişi ise "Hayır" seçeneğine oy kullanarak Bienvenu'nün takımda kalması gerektiğini dile getirdi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın çok fazla süre vermediği Henri Bienvenu'nün taraftarın da gözünden düşmesinin ardından devre arasında bir ayrılık olup olmayacağı merakla bekleniyor.

BIENVENU, YOUNG BOYS FORMASIYLA F.BAHÇE'Yİ YIKMIŞTI!

%%EMBEDVIDEO_6511%%

Kaynak: Sporx.com / Spor

Henri Bienvenu Fenerbahçe Moussa Sow Dirk Kuyt Spor Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Kavurma yaparken nelere dikkat edilmeli? Sert olmaması için ne yapmalı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 13 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 13 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 13-14 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title