Haberler

Eski Survivor yarışmacısı Ezgi Avcı ve basketbolcu Nemanja Djurisic evlendi

Güncelleme:

4 sene önce katıldığı Survivor ile geniş hayran kitlesine ulaşan Ezgi Avcı, bir süredir aşk yaşadığı Nemanja Djurisic ile gözlerden uzak şekilde evlendi. Avcı, yaşadığı mutluluğu da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran Miss Turkey 2013 üçüncüsü Ezgi Avcı, 3 yıldır birliktelik yaşadığı basketbolcu, Nemanja Djurisic ile Bodrum'da evlendi. Ünlü çiftin Bodrum'da gerçekleşen nikah törenine sınırlı sayıda aile üyeleri ve yakın dostları katıldı.

MUTLU HABERİ INSTAGRAM'DAN VERDİ

Bir sene önce aile arasında nişan töreni yapan geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Karadağlı basketbolcu Nemanja Djurisic ile evlenen Ezgi Avcı'nın mutluluğu ise yüzüne yansıdı. Nikah sonrası çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Avcı, "Evet dedim" notunu yazdı.

İşte çiftin mutluluk pozları...

Ezgi Avcı ve basketbolcu Nemanja Djurisic evlendi

Ezgi Avcı ve basketbolcu Nemanja Djurisic evlendi

Ezgi Avcı ve basketbolcu Nemanja Djurisic evlendi

Ezgi Avcı ve basketbolcu Nemanja Djurisic evlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Basketbolcu Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (21)

Yurtsever:

Ver Mehteri adlı kişiyeYobaz senin gibilere derler . Önce şunu bil. Müslüman bir bayanın gayri Müslim biri ile evlenmesi dinen haram. Ama seninde onlardan bir farkın olmadığı sence her şey normal

28
9
yanıtYanıtla
Ayak:

Herkes musluman mi olmak zorunda kardes? Dunyda 7 milyar insan var, sadece sizin cevrenizde donmuyor.

yanıt3
yanıt21
BİR:

Evet doğru müslüman bir kadının yabancı bir erkekle evlenmesi haramdır

27
6
yanıtYanıtla
Gürcü:

Türk kızı ile evlenen kişi ya ne yaptığını bilmiyecek kadar aptaldır ya da evde kalmıştır.

13
19
yanıtYanıtla
A:

SENİN KENDİ KUCUK CEVRENİ HESAP ETME

yanıt1
yanıt0
Sıradan vatandaş..:

Helal olsun kız sana adama bak bak bitmiyor hem de baya yakışıklı Türk olsa evlenmezdi bu adam nerde parti orada olurdu :) Kendini beğenen ukalanın teki olurdu. Umarım evliliğinizde güzel olur adamın kıymetini bil :))

13
10
yanıtYanıtla
Vermehteri:

Kıskanmayın yobazlar.

8
12
yanıtYanıtla
Jxjd:

Bizimkiler nedense hep elin sünnetsizine merak sarıyor.sonra ayrılacağı zamanda dindar kesiliyor.maneviyat yoksunları

18
0
yanıtYanıtla
1122:

Bu kim yaaa. . . ?

7
4
yanıtYanıtla
Cesur yürek:

Müslümansa tabii,bir kadının gayri Müslüm ile evlenmesi,İslam dininden çıkarır,imanı gider ,eyvahki eyvah, dünya için ahiretini ebedî saadetini tehlikeye atıyor,Allah muhafaza, müslüman türk gençlerine gınamı geldi.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title