Haberler

EXXEN | 2008 Milli Takım Hikayesi Belgeseli! 2008'de Milli Takım neler yaşadı, takımda kimler vardı?

Güncelleme:

Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen, birbirinden farklı dizi ve belgeselleriyle dikkat çekiyor. Exxen belgeselleri araısnda en dikkat çeken Süper 1 Takım: 2008 Milli Takım Hikayesi Belgeseli! Fatih Terim önderliğinde Milli Takımımızın 2008 hikayesi Exxen'de yayında!

TV8'de yayınlanan dizi gecesinde Exxen dizileri ve belgeselleri yer alıyor. Dikkat çeken Exxen dijital platformunun en etkileyici belgesellerinin başınsa hiç şüphesiz 2008 Milli Takım Hikayesi yer alıyor! Peki 2008'de Milli Takımımız hangi başarılara imza attı? Türkiye Milli Takımı 2008'de hangi futbolcular vardı? 2008 Milli Takım Hikayesi nereden, nasıl izlenir?

EXXEN 2008 MİLLİ TAKIM HİKAYESİ BELGESELİ

Exxen 2008 Milli Takım Hikayesi Belgeseli, Exxen platformunda yayında! Türk milli takımımızın yarı final oynadığı 2008 Avrupa Şampiyonası hikâyesinin anlatılacağı "Exxen 2008 Milli Takım Hikâyesi" belgeseli izleyenlerden tam not aldı!

2008'de düzenlenen, Avusturya ve İsviçre'nin ev sahipliğinde gerçekleşen turnuvada Türk milli takımımız Portekiz, Çekya ve İsviçre ile ibrlikte A Grubu'nda yer almıştı. İlk maçta Portekiz'e 2-0 kaybeden Türkiye, ikinci maçta ise İsviçre karşısında 1-0; üçüncü maçta sa Çekya karşısında 2-0 geriden gelip kazanarak 6 puan alarak grup ikincisi olarak çıkmayı başarmıştı.

Türkiye Milli Takımı, geriden gelerek, çeyrek finalde Hırvatistan'a karşı gelmişti. 119. dakikada 1-0 geriye düşen Türk milli takımı, 120+2'de beraberliği sağlamış ve heyecan dolu seri penaltı atışları sonrasında yarı finale çıkmayı başarmıştı. Turnuvanın Türk milli takımı için en ironik yönü ise şampiyona boyunca ilk golü atarak öne geçmeyi başardığımız tek maç olan yarı finaldeki Almanya maçını 90. dakikada gelen golle kaybetmiş olması.

2008 MİLLİ TAKIMDA KİMLER VARDI? HANGİ FUTBOLCULAR YER ALDI?

Kaleciler :

1- Volkan Demirel Fenerbahçe

2- Rüştü Reçber Beşiktaş

3- Tolga Zengin Trabzonspor

Savunma Oyuncuları:

4- Sabri Sarıoğlu Galatasaray

5- Gökhan Zan Beşiktaş

6- Emre Aşık Ankaraspor

7- Servet Çetin Galatasaray

8- Hakan Kadir Balta Galatasaray

9- Uğur Boral Fenerbahçe

10- Emre Güngör Galatasaray

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Milli Takım Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title