Haberler

Nişanlısını ve annesini öldüren şahıs, aynı tüfekle intihar etti

Güncelleme:

Sivas'ta evlilik hazırlığı yaptığı kadını ve sevgilisinin annesini av tüfeğiyle vurarak öldüren şahıs daha sonra aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi.

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde Şenbağlar köyü girişindeŞenel Bulut (56), evlilik hazırlığı yaptığı Ebru Aksu (40) ile annesi Şükran Aksu'yu (68) henüz belirlenmeyen bir nedenle av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Bulut, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ

Olay, öğle saatlerinde Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde yaşandı. Şenel Bulut, köy girişinde evlilik hazırlığı yaptığı Ebru Aksu ile annesi Şükran Aksu'yla tartıştı. Bulut, daha sonra yanında bulunan av tüfeği ile anne ve kızına ateş etti. Bulut, ardından da aynı tüfekle kendini vurarak intihar etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin öldüğünü belirledi. Polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından cenazeler, Akıncılar İlçe Hastanesi morguna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Akıncılar 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Lan İsmail:

Biz okumayı sevmiyoruz. Dinimizi öğrenmeyi öğretmeyi sevmiyoruz. Biz insanların ne kadar değerli olduğunu insan canına kıymanın ne kadar sıkıntılı olduğunu, sabrın ne büyük bir nimet olduğunu çevremize öğretemedik.

13
0
yanıtYanıtla
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİ:

İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamalHamallık ki sonunda ne rütbe var ne de malYalnız acı bir lokma zehirle pişmiş aştanVe ayrılık anneden vatandan arkadaştan. İnsan üç beş damla kan ırmak üç beş damla suBir hayata çattık ki hayata kurmuş pusuGeldi ölümlü yalan gitti ölümsüz gerçekSiz hayat süren leşler sizi kim diriltecek. Ne irfandır veren ahlak''a yükseklik, ne vicdandırFazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır. İmandır o cevher ki, ilahi ne büyüktürİmansız olan paslı yürek, sinede yük

9
1
yanıtYanıtla
sebep:

ben anlamıyorum , bu insanlar bu av tüfekleri ile mi sokağa çıkıyor. Jandarması yok mu böyle yerlerin. Allah''ım ne kadar kolay ve ucuz olmuş insanı katletmek. Pisliğinde geberseydin keşke.

6
0
yanıtYanıtla
reisçi61:

sivasta her türlü ahlaksızlık üçkağıtçılık mevcut. ayrıca halkın iq su da düşük, dediğini anlamıyor, andon gibi, bakıyorlar. sivasın kafası çalışanı şehirden göçmüş zaten istanbula

5
1
yanıtYanıtla
aynen:

Ağlemi nasıl bilirsin demişler kendim gibi bilirim demiş

yanıt1
yanıt1
caminin duvarı meselesi:

sivasta o kadar Allah dostları varki sivasa laf atanların destekleyenlerin hep hayatı karardı hemde öyle böyle değil Allah onların aklını aldı

yanıt1
yanıt1
58:

orada üç can gitmiş kareter yoksunu ve beğenenlerin ahlak düzeyi ortada

yanıt1
yanıt1
ADEM:

58 Cahil adam. Gerçekler acıttı mı

yanıt1
yanıt0
cehennemin odunları:

sana cehennem yeter

yanıt1
yanıt0
Mustafa:

kEŞKE İLK KENDİNE SIKSAYDIN

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title