Haberler

Eşinin Ağabeyi ile Kaçan Herkesin Merak Ettiği Fatma Çakır Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kocasının öz ağabeyi ile kaçan ve çocuğunu doğuran herkesin merak ettiği Fatma Çakır'ın yüzü, reji ekibinin hatası sonucu ekranlara yansıdı.

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında kocasının öz ağabeyi ile kaçan ve çocuğunu doğuran herkesin merak ettiği Fatma Çakır'ın, yüzü reji hatası sonucu görüldü.

NE OLMUŞTU?

Mermerci olan Talip Çakır, 2008 yılında Fatma Çakır ile evlendi. Babası evliliği karşı çıktı ancak Talip "Seviyorum" deyince davullu zurnalı düğün yaptı. Talip ile eşinin 2011 yılında oğulları Fikret dünyaya geldi. 3 yıl sonra ise Talip hayatının şokunu yaşadı. Karısı Fatma Çakır, evli 2 çocuk babası olan öz ağabeyi Mustafa Çakır ile birlikte kaçtı.

Esra Erol, Fatma Çakır

CANLI YAYINA ÇIKTI

Esra Erol'un programına bağlanan Fatma Çakır, bu kez canlı yayına çıktı. DNA testi için oğluyla birlikte Esra Erol'da programına katılan Fatma Çakır, stüdyoda yüzünü göstermek istemedi. Bunun üzerine Esra Erol onu yan stüdyoda oturtup yayına sırtı dönük olarak çıkardı. Ne olduysa Esra Erol, Fatma Çakır'ın yanına gidince oldu. Yan stüdyoya geçen Esra Erol, Fatma Çakır ile orada bir süre konuştu. Fatma'dan oğluyla Talip'in görüşmesini izin vermesini istedi. Fatma da "Oğlum isterse olur." dedi.

Esra Erol, Fatma Çakır

REJİNİN DİKKATSİZLİĞİ SONUCU YÜZÜ GÖZÜKTÜ

Çocuk başka bir odaya alınmıştı ve Talip oraya gidebilmek için Fatma'nın bulunduğu yerden geçmek durumunda kalacaktı. Esra Erol araya bir perde çekilmesini istedi. İşte o sırada reji Esra Erol'un arka planında yer alan Fatma'yı farketmeyip yayına görüntüsünü verdi. Yüzünü kameralardan saklayan Fatma Çakır, rejinin dikkatsizliği sonucu bir kaç saniyeliğine ekrana gelmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatma Çakır Esra Erol Atv Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (82)

OLMADI:

hadi elin kızı düşünmemiş abi neden kardese ihanet etti yazıklar olsun abiliginden utanmıyorsan insanlıgından utttan

45
2
yanıtYanıtla
E G M:

BUNLAR RECM EDİLMESİ LAZIM BÖYLE AHLAKSIZLARA İBRET OLSUN

33
2
yanıtYanıtla
sus:

LAİKLER KIZAR , SANA GERİCİ YOBAZ DERLER

yanıt4
yanıt7
Insan aşık olurda kardeşinin hanımna aşık :

Olurda bu kadarda olmaz ulan şerfsiz bula bula kadınmı yok rurkuyede kardeşinin karısı evinin namusu bacın olur kardeşinde olan çocu buyurse sana amcamı babamı diyecek sen celepsin oğlum yarın çocuğunada sulanırsın

32
1
yanıtYanıtla
Aliağa otar:

Celep ne demek?

yanıt4
yanıt0
pelin:

şu kadının programını kaldırın be. toplumu bozdukça bozuyor. çirkinlikleri göre göre normalleştiriyorlar.

28
2
yanıtYanıtla
Yazik:

utanmaz bari başka adamla gitseydin insan eşinin abisine göz koyarmi adam evli hemde iki tane çocuğu var eşinin ailesinden de mi utanmadın ya abiye ne demeli birde abi olacaksın kardeşinin karısıyla yatıp kalkiyorsun iğrenç adam

28
1
yanıtYanıtla
Çağdaş Yaşam Derneği:

karma egitimin toplumu getirdiği noktaya ibret ve dehşetle bakın.

7
20
yanıtYanıtla
Eyt:

Zihniyetiniz bozuk , eskiden mahalle kızlarına kardeşimiz gibi korur kollardık. Ama şimdi bakıyorum 15 yıldır zihniyet bozuldu 7 yaşındaki kız çocuğuna nikah düşer diyen diyanet gibi daha ne diyeyim.

yanıt14
yanıt5
Yorumsuz:

Malesef öyle

yanıt0
yanıt0
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title