Haberler

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Çalışkaner Güven Tazeledi

Güncelleme:

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner, yapılan genel kurul sonrasında oda başkanlığına yeniden seçildi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nafiz Çalışkaner, yapılan genel kurul sonrasında oda başkanlığına yeniden seçildi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Olağan Genel Kurulu Kredi ve Kefalet Kooperatifi salonunda yapıldı. Genel kurula MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, MHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, çeşitli esnaf odalarının başkan ve yöneticileri ile oda üyeleri katıldı.

Genel kurulda divan başkanlığı görevine seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, geçtiğimiz haftalarda başlayan oda seçimlerinin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu güne kadar gerçekleştirilen hiçbir oda seçiminde gerginlik yaşanmadığını hem başkan adaylarının hemde oy kullanan üyelerin büyük bir olgunlukla seçimleri tamamladığını ifade eden Ördü, bu durumun tüm Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ördü'nün ardından konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Nafiz Çalışkaner ise, oda olarak bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da esnaf ve sanatkarların haklarını savunmak için çaba göstereceklerini vurguladı. Çalışkaner: "2013 ve 2012 yıllarında esnaf ve sanatkarlarımıza için yasalarla bir takım yeni sorumluluklar yüklendi. Üyelerimiz çeşitli eğitim programlarının katılmalarının yanın da çeşitli belgele sahibi olmaları için çalışmalar yaptı. Bunlar üyelerimize çeşitli sorumluluklar yükledi. Gayet tabi ki tüm bunlar hizmet kalitesini arttırmaya yönelik ancak bizlere bu zorunluluklar getirildikten sonra bundan sonra merdiven altı işletmelerle bir tutmasınlar. Bizler oda yönetimi olarak bundan sonraki süreçte de esnaf ve sanatkarlarımızın haklarını aramaya devam edeceğiz. Bizler yönetim olarak baş isek üyelerimiz de bizlerin eli, kolu, kalbimiz, yüreğimiz. Dolayısıyla bir yerimiz acıdığında her yerimiz yanmalı. Bir olalım, beraber olalım, diri olalım" diye konuştu.

Daha sonra gerçekleştirilen seçimlere ise Nafiz Çalışkaner tek aday olarak girdiği genel kurulda yeniden oda başkanlığına seçildi. Esnaf ve Sanatkarlar Odasının yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Mesut Ağaçdelen, Mustafa Yelkalan, Mahmut Sağlamkardeş, Ercan Polat, Doğan Ak ve Hamdi Tüfekçi. Denetim Kuru: Nuray İnci, Hasan Köylü ve Serdar Durubaba. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Varol Kemal Ay Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title