Haberler

Eskişehirspor'da Kaptandan Ayrılık Sinyali

PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da takım kaptanı Sezgin Coşkun, sezon sonu biten sözleşmesiyle ilgili "Sezon bitiminde eğer iddialı bir takım oluşturulacaksa ilk olarak 9 yılımı verdiğim Eskişehirspor ile görüşeceğimi söylemiştim. Ancak bugüne kadar ne arayan ne soran oldu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da takım kaptanı Sezgin Coşkun, sezon sonu biten sözleşmesiyle ilgili "Sezon bitiminde eğer iddialı bir takım oluşturulacaksa ilk olarak 9 yılımı verdiğim Eskişehirspor ile görüşeceğimi söylemiştim. Ancak bugüne kadar ne arayan ne soran oldu." dedi.

Deneyimli savunma oyuncusu AA muhabirine yaptığı açıklamada, siyah-kırmızılı ekiple sözleşmesinin 31 Mayıs itibarıyla sona erdiğini hatırlattı.

Kötü bir sezonu geride bıraktıklarını ve hiç ummadıkları bir yerde ligi tamamladıklarını dile getiren Sezgin Coşkun, "Takımın kaptanıysanız ve 9 yılınızı bu camiaya verdiyseniz üzüntünüz bir kat daha artıyor. Ancak Eskişehirspor büyük bir camiadır ve düştüğü yerden kalkmasını da bilir." diye konuştu.

Sezgin Coşkun, hiçbir zaman siyah-kırmızılı formadan ayrılmayı düşünmediğini ancak futbolun profesyonel bir oyun olduğunu da iyi bildiğini belirterek, "Sezon bitiminde eğer iddialı bir takım oluşturulacaksa ilk olarak 9 yılımı verdiğim Eskişehirspor ile görüşeceğimi söylemiştim. Ancak bugüne kadar ne arayan ne soran oldu. Yönetim kurulundan görüşme ile ilgili bir talep olmadığı takdirde ben de artık gelen teklifleri değerlendirmek zorundayım. Bugüne kadar birçok takımdan da teklifler geldi. Ancak hepsine önce Eskişehirspor ile görüşeceğimi söylemiştim. Umarım her şey benim ve Eskişehirspor'un istediği şekilde gerçekleşir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Sezgin Coşkun Eskişehirspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title