Haberler

Eskişehir'de Hentbol Şöleni Yaşanacak

Hentbol Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası final maçlarının 17-22 Haziran tarihleri arasında Eskişehir'de yapılacağı açıklandı.

Hentbol Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası final maçlarının 17-22 Haziran tarihleri arasında Eskişehir'de yapılacağı açıklandı.

Hentbol Yıldız Bayanlar Türkiye Şampiyonası final maçlarının Eskişehir'de yapılacağını düzenlediği

Şampiyona öncesi bir basın toplantısı düzenleyen Hentbol İl Temsilcisi Ahmet Türe, 15 yıl aradan sonra Eskişehir'in hentbolda büyük bir organizasyona ev sahipliği yapacağını belirtti Türe, 1 ay önceden şampiyona hazırlıklarına başladıklarını dile getirerek, "Eskişehir'e kente yakışır bir turnuva yapmak istiyoruz. Final maçlarına 16 takım katılacak. Şampiyonaya büyük önem veriyoruz. En küçük detayı bile gözden kaçırmamaya çalıştık. Bugüne kadar bizim branşımızda yapılan turnuvaların en kalitelisi olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Şampiyona için çok güzel bir açılış töreni yapacaklarını ifade eden Ahmet Türe, sözlerine şöyle devam etti;

"Takımların ve hakemlerin en iyi şekilde ağırlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Düşük bütçeli takımların Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda konaklaması için 200 kişilik yer tahsis ettik. Diğer takımlar için de kentteki çeşitli otellerden rezervasyon yaptırdık. İnşallah en güzel şekilde şampiyonayı tamamlayacağız. Biz burada mücadele eden ve ardından memleketine giden insanların Eskişehir'i iyi anlatmalarını arzuluyoruz." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Türe Eskişehir Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title