Haberler

Eski Başkan Sadri Şener'den Trabzonspor Değerlendirmesi Ekonomi Düzelirse Her Şey Düzelir

Dha SPOR-Eski Başkan Sadri Şener'den Trabzonspor değerlendirmesi Ekonomi düzelirse her şey düzelirTrabzonspor'un eski Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor' un bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi.

Dha SPOR-Eski Başkan Sadri Şener'den Trabzon spor değerlendirmesi Ekonomi düzelirse her şey düzelir

Trabzon spor'un eski Başkanı Sadri Şener, Trabzon spor' un bundan sonra daha iyi sonuçlar alacağına inandığını söyledi. Yönetimin ekonomik açıdan iyi şeyler yaptığını duyduğunu kaydeden Şener, Ekonomi düzelirse her şey düzelir dedi.

Tonya İlçesi Feride-Ahmet Şener Ortaokulu'nda düzenlenen etkinlikte Trabzon spor ile ilgili soruları yanıtlayan bordo mavililerin eski Başkanı Sadri Şener, Trabzon spor'un sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, Yönetim transfer konusuna pek hakim değil. Gördüğüm kadarıyla transferde bazı hatalar olmuş. Galatasaray maçından sonra takımın düzeleceğine ve artık iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Başkan Muharrem Usta'nın ekonomik açıdan iyi şeyler yaptığını duyuyorum. Bunları becerebilmesi önemli çünkü hakikaten çok zor bir Trabzon spor aldı. Kolay kolay altından kalkılacak bir yük değil. Kalkmaya çalışıyorlar diye işitiyorumdedi. Trabzon spor yönetimiyle bazen görüştüğünü belirten Şener, Bir sıkıntıları olursa her zaman yanlarındayım. Bunda bir endişeleri olmasın ifadelerini kullandı.

EKONOMİ DÜZELİRSE HER ŞEY DÜZELİR

Trabzon spor'un planlı bir yapının içinde olmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Şener, Planlı olmak güzel, tabi ki ekonomi de çok önemli. Trabzon spor'da ekonomi düzelirse diğer her şey hallolur. Galatasaray tesislerini satıyor. Bana göre doğru bir hareket. Çünkü borcunu düşürmek istiyor. Öbür türlü yürümüyor. UEFA kriterlerine uyumluluk çok önemli. Uymadığınız zaman sizi atarlar. Muharrem Usta ve yönetim bu durumu düzeltmeye çalışıyor. Yönetim Kurulu'nda Trabzon sokaklarını dolaşan ve futbolun içinden gelen bir iki arkadaşımız daha olsaydı daha iyi olurdu. Trabzon spor taraftarının sabırsız olması normal. Her zamanki Trabzon karakteridir. Bizim jenerasyondaki taraftarlar artık yaşlandı. Onların çocukları da sabırsız. Trabzon'un karakteri bu şeklinde konuştu.

KARARI FENERBAHÇE KONGRESİ VERİR

Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım' ın başkanlık tartışmasıyla ilgili yöneltilen bir soruyu da, Başka bir kulüp hakkında benim yorum yapmam doğru değil. Aziz Yıldırım uzun yıllar boyunca Fenerbahçe'ye hizmet ediyor. Devam edip etmeyeceği kendi görüşü. Ali Koç'da Türk spor camiasının önemli bir insanı. Bu Fenerbahçe kongresinin vereceği bir karar. Benim yorum yapmam doğru olmaz diyerek yanıtladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sadri Şener Trabzonspor Fenerbahçe Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title